haios.ro

Despre haios.ro. Ce este? Ce isi propune haios.ro?

Ce este haios.ro?

haios.ro este o initiativa pornita din joaca, din dorinta de a aduce zambetul celor ce lucreaza in fata calculatoarelor. haios.ro crede ca a zambi, a rade, a te juca, ... te ajuta sa ai incredere in fortele proprii, sa intinzi o mana de ajutor, sa-ti faci prieteni, sa fii mai bun.

Ce vrea haios.ro?

haios.ro isi propune sa te binedispuna. Sa aduca intr-o forma haioasa informatii interesante. Prin joc si zambet (si autoironic) ne dezvoltam nu doar creativitatea, ci si spiritul de toleranta, respectul pentru noi insine si pentru cei din jur, ne putem detasa de stresul cotidian si putem sa schimbam mai usor mediul in care traim intr-unul mai bun.

Ce poti face tu?

Daca haios.ro reuseste sa-ti transmita macar putina energie pozitiva, da aceasta energie mai departe, celor din jur. Radiaza la randul tau zambet si buna dispozitie. Fa-i pe cei din jur sa se simta speciali, sa se simta bine, ... schimba atmosfera din jurul tau intr-una mai buna. Fa-te remarcat prin zambet. Fii creativ(a). Vei vedea ca in timp te vei simti mai bine. Ca lumea te place. Poti rezolva o problema mai repede si in mai multe feluri daca o privesti dintr-o perspectiva haioasa, optimista, detasata, chiar daca pare mai greu la inceput.

Care sunt mijloacele haios.ro?

Sunteti interesati sa aveti bannere publicitare sau alte tipuri de reclame pe site-ul haios.ro? Va rugam sa mergeti la sectiunea de sugestii: sugestii contact si sa selectati categoria "Publicitate pe site", lasand si email de contact. Sau puteti sa ne scrieti un email la: email haios.ro.

Unde este gazduit haios.ro?

haios.ro e gazduit in Romania. Daca vi se pare ca uneori paginile se incarca mai greu decat de obicei, va rugam sa ne spuneti: sugestii contact

Multumiri

Multumim prietenilor haios.ro, care de-a lungul timpului au ajutat site-ul trimitand chestii haioase in mod constat prin email, email haios.ro, pe care sa le aratam si celorlalti...

Multumim tuturor vizitatorilor nostri care propun continut valoros pe site si in acest fel impartasesc si altora chestii haioase. Site-ul nostru va continua sa creasca si sa se dezvolte datorita voua si parerilor voastre pe care ni le transmiteti in mod constant. Incercam sa tinem cont 100% de parerile voastre :-)

Echipa haios.ro

email / contact: email haios.ro