Ne relaxam, gandim problema, c-avem minte... doar nu suntem animale

Article from category: Satira Pamflet Amuzante

proposed: 10 Nov 2006
source: Email

Cartierul brasovean Racadau este, conform canalului Discovery, singurul loc din lume unde traieste ursul gunoier (o specie de urs inrudita cu ursul brun, cu deosebirea ca e mult mai putoare). Incercand sa-l starpeasca, autoritatile brasovene, in frunte cu primarul George Scripcaru, au luat, de-a lungul timpului, mai multe masuri ce, in final, au condus la o concluzie oarecum logica: ursul este un animal mult mai inteligent decat George Scripcaru.

Prima masura pe care a luat-o Scripcaru imediat ce a ajuns primar al Brasovului a fost sa cheme ursii la ospat, dupa care, la fel ca ilustrul sau inaintas Lapusneanu, a incercat sa le faca felul. A doua zi, dupa ce a fost amenintat de mai multe organizatii, nu i-a mai impuscat, ci i-a deportat prin alte judete. Din nefericire, ursii nu s-au acomodat la fel de bine ca moldovenii in alte judete si s-au intors la tomberoanele din Racadau.

A doua mutare: mai multi baieti extrem de inteligenti de la AJVPS au pus in mancarea ursilor niste calmante ce erau, teoretic, destinate oamenilor. Drept urmare, ursii s-au enervat, iar unul dintre ei a omorat doi oameni. Concluzia logica la care s-a ajuns a fost ca ursul a turbat (in premiera mondiala, dat fiind ca ursii turbeaza, de regula, la fel de des ca balenele).

Un alt edil, viceprimarul Adrian Gabor, a venit cu ideea unor bomboane anti-urs - bomboane expirate de la fabrica locala de dulciuri.
Din pacate, le-au pus in apropierea iernii, cand ursii bruni, spre deosebire de cei polari, hiberneaza. In paralel, s-a decis ca gunoiul sa fie luat mai devreme. Avand probabil o sursa in interior, ursii au aflat si s-au reorientat spre cartierul Schei, dupa care s-au dus la hibernare si i-a cam durut la coada de bomboanele lui Gabor.

Anul trecut, Scripcaru a montat niste tomberoane anti-urs, la 4.000 de euro bucata. La instalarea lor, autoritatile declarau ca sunt atat de sigure incat pana si oamenii or sa aiba dificultati in a pune gunoiul in ele. Dupa o saptamana, ursii lucrau deja in echipe de cate doi: unul deschidea containerul, tinea capacul si zambea la poze, iar celalalt se servea.
Daca va mai amintiti, anul trecut s-au montat chiar si niste garduri electrice in jurul tomberoanelor. Dat fiind ca ursii sunt tot acolo, am impresia ca gardul a fost cerut de fapt chiar de ei, ca sa-i tina la distanta pe toti cocalarii care se uita in gura lor cand iau masa.

Am fost barbat indraznet, macho, liber si aveam parul lung. Am fost barbat indraznet, macho, liber si aveam parul lung. Sotia mea m-a cunoscut, nu invers; Mi s-a prezentat si oriunde mergeam, ea era deja acolo... sunt deja 12 ani de atunci. Pe vremea aia eram [...]
previous article
Ghicitori.... Userul Gigel Asudatu a decis sa-si ia calculator. Un computer nou costa in magazine 1000 E. Dar, deoarece Gigel avea deja blocul de alimentare, el a hotarat sa si-l ia pe componente si sa-l asambleze [...]
next article

Comments: 1

(Max. 10 comments on page)

Comment your own

Comment article: cubu2 - 2 Dec 2006

Comment Mai bagati si jocuri cu barbie. Clar?

Comment your own

Stand Up Comedy, Bucuresti, Joi, Caffe
DaMask Stand Up Comedy, Bucuresti, Joi, Caffe DaMask

Satira Pamflet Amuzante : : Thursday, 25 Oct 2012

Diverse gripe... ucigatoare

Satira Pamflet Amuzante : : Wednesday, 11 Nov 2009

Ne relaxam, gandim problema, c-avem minte... doar nu suntem animale

Satira Pamflet Amuzante : : Friday, 10 Nov 2006

Jurnalul unui barbat de peste 40 de ani

Satira Pamflet Amuzante : : Wednesday, 9 Jul 2008

O ZI DIN VIATA UNUI ABONAT LA CABLU

Satira Pamflet Amuzante : : Monday, 22 May 2006

Jurnalul unui emigrant roman in Canada, cu completari...: -)

Satira Pamflet Amuzante : : Wednesday, 16 May 2007

UN MISTER STIINTIFIC: OAMENII DE STIINTA AMERICANI

Satira Pamflet Amuzante : : Friday, 18 Aug 2006

Subiectele de la Bac 2012

Satira Pamflet Amuzante : : Monday, 8 Aug 2011

Stand-Up Comedy Bucuresti, Sambata 24
August 2019 Stand-Up Comedy Bucuresti, Sambata 24 August 2019

Satira Pamflet Amuzante : : Friday, 16 Aug 2019

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 6
Iulie 2019 Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 6 Iulie 2019

Satira Pamflet Amuzante : : Tuesday, 2 Jul 2019

In memoria lui Pastorel In memoria lui Pastorel

Satira Pamflet Amuzante : : Friday, 1 Oct 2010

La volan

Satira Pamflet Amuzante : : Monday, 10 Sep 2007

S.A.D.V.A.

Satira Pamflet Amuzante : : Tuesday, 13 Dec 2005

Limba germana

Satira Pamflet Amuzante : : Wednesday, 29 Nov 2006

Diabet intre prieteni: versuri haioase diverse

Satira Pamflet Amuzante : : Saturday, 28 Jun 2014