Petrecerea de Craciun

Article from category: Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou

proposed: 16 Dec 2005
source: NA

Mail de la CRISTINA X-DIRECTOR RESURSE UMANE catre toti salariatii unei companii Y.
Data 02 decembrie
Subiectul: Petrecerea de craciun

Dragi colegi,
Ma bucur sa va informez ca petrecrea de craciun a firmei va avea loc in data de 23 decembrie,incepand cu ora 14: 00,in sala mare a restaurantului A« Casa Gratarelor A».Vom face fripturi de tot felul,iar bautura va fi la discretie.O formatie vocal-instrumentala va interpreta colinde...Puteti canta si voi.Si sa nu fiti surprinsi daca presedintele companiei se va costuma in Mos Craciun. La ora 16: 00,vom aprinde beculetele in brad si vom putea face schimb de cadouri cu colegii.Valoarea unui cadou nu va depasi suma de 50 de lei grei, pentru a nu va afecta bugetul.Petrecrea este numai pentru salariati P.S. - Directorul financiar va face un anunt important cu aceasta ocazie.
Sarbatori fericite voua si familiilor,CRISTINA

DATA 03 DECEMBRIE
Mail de la aceiasi CRISTINA X
SUBIECT PETRECEREA DE SARBATORI
In memo-ul de ieri,nu am intentionat sa jignesc angajatii evrei.Sunt de acord ca Hanuka este o sarbatoare importanta si ca uneori coincide cu Craciunul (nu si in acest an din pacate).Astfel ca am decis ca petrecerea sa nu se mai numeasca A« de Craciun A» ci A»Petrecrere de Sarbatori A».Aceleasi scuze le datorez si altor angajati care nu sunt de confesiune crestina.Nu vom avea brad si nu se vor canta colinde.Vom avea un DJ si muzica de toate genurile.Sunteti multumiti?
Sarbatori fericite,
CRISTINA

DATA 08 DECEMBRIE
Mail de la aceiasi CRISTINA X CATRE TOTI SALARIATII RE TOTI SALARIATII Subiect: petrecrea de sarbatori In privinta cererii pe care am primit-o de la Alcoolicii Anonimi care doresc o masa separat: nu ati semnat e-mailul! Si, daca vom pune un cartonas cu "Rezervat pentru alcoolicii Anonimi A»,nu ati mai fi anonimi,nu? .Cum sa rezolvam problema? Are cineva vreo idee? In privinta cadourilo: nu se vor face nici un fel de cadouri,deoarece reprezentantii sindicatului au decis ca suma de 50 ron este prea mare,iar managementul a considerat suma penibila.In concluzie: NU SE FACE SCHIMB DE DARURI!

DATA 10 DECEMBRIE
Mail de la aceiasi CRISTINA X catre toti salariatii Subiect: petrecerea de sarbatori Ce firma pestrita avem! N-am avut idee ca in decembrie are loc Ramadanul,care le interzice salariatilor nostri turci,tatari sau arabi sa consume alimente si bauturi in timpul zilei.Deoarece nu putem schimba ora petrecerii,voi incerca sa aranjez cu o firma de catering impachetarea unor portii de mancare,pe care salariatii islamisti le vor primi la plecare.Sunteti de acord? Va mai anunt ca am rezervat o masa aproape de toalete pentru angajatele gravide si o alta pentru persoanele supraponderale,cat mai departe de masa cu deserturi Homosexualii au voie sa stea la masa impreuna.Lesbienele nu sunt obligate sa stea lamasa homosexulalilor.Da, si homosexualii vor avea aranjament pe masa. Pentru persoanele scunde,am facut rost de pernute de pus pe scaune.Pentru cei care tin dieta,vor fi si preparate fara grasime.Din pacate,nu putem controla cantitatea de sare din mancaruri, dupa cum n e roaga un grup de colegi cu hipertensiune arteriala.Ca desert pentru diabetici,vom avea fructe proaspete,deoarece restaurantul nu ne poate asigura deserturi cu indulcitor.Asta e.Mi-a scapat ceva?

DATA 15 DECEMBRIE
Mail de la aceiasi CRISTINA X catre toti salariatii SUBIECT: NENOROCITA DE PETRECERE Vegetarieni? ???!!!!M-am saturat de voi,oameni buni! Va place sau nu,o sa facem petrecerea cu gratare! N-aveti decat sa stati naibii la masa voastra si sa va indopati cu salata,in timp ce noi,carnivorii,ne ghiftuim cu friptura din animale moarte! Veti avea si legume ecologice.Dar sa stiti,nesuferitilor,ca si rosiile au sentimentsi plang cand le tai felii.De fapt nu plang, ci urla! Si le aud cum urla chiar ACUM! Sper sa aveti cea mai de rahat vacanta din viata voastra! Duceti-va dracului toti!
JAVRA

DATA 20 DECEMBRIE
Mail de la ALINA Z -Director interimar resurse umane catre toti salariatii SUBIECT CRISTINA X SI PETRECEREA Ma bucur sa va comunic ca deja Cristina a iesit din spital si sunt convinsa ca vorbesc in numele tuturor, urandu-i insanatosire grabnica.Voi incerca sa-i transmit toate urarile si felicitarile de Sarbatori de la voi.Intre timp va anunt ca directorul general a decis ca petrecerea de sfarsit de an sa se anuleze,iar dupa-amiaza de 23 decembrie sa fie libera pentru toti angajatii.SARBATORI FERICITE!
ALINA

Buna seara, gospodari! Gospodari si gospodine si voi tinere copile!. Aho, aho, ho-ho, Maine anul se-noieste Plugusorul se porneste Si incepe a brazda, Pe la case a ura. Iarna-i grea, omat e oare? Semne bune anul are, Semne bune de [...]
previous article
Plugusorul UE. Plugusor dedicat cu prilejul intrarii ROMANIEI in U.E. LA 1 ianuarie 2007: Aho, aho, copii si frati, Unchi, matusi, veri, cumnati, Muncitori si carturari, Tarani si parlamentari, [...]
next article

Uratura de Anul Nou

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Wednesday, 30 Dec 2009

Plugusorul lui Iohannis, 2015 Plugusorul lui Iohannis, 2015

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Wednesday, 3 Dec 2014

O, ce veste minunata!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Friday, 5 Dec 2008

Uratura studentilor

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Wednesday, 28 Dec 2011

Am venit sa va uram si pe fata s-o luam! Am venit sa va uram si pe fata s-o luam!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Monday, 29 Dec 2014

Scrisoare catre Mos Craciun Scrisoare catre Mos Craciun

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Wednesday, 19 Dec 2007

Mai romane, fratioare, hai sa-ti facem o
urare! Mai romane, fratioare, hai sa-ti facem o urare!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Monday, 29 Dec 2014

Mos Nicolae in casuta ta sa intre! Mos Nicolae in casuta ta sa intre!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Tuesday, 6 Dec 2011

Uratura scurta pentru baieti si matusi

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Wednesday, 14 Dec 2011

Uratura inzapezitilor (Plugusorul inzapezitilor)

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Friday, 27 Jan 2012

Sorcova, vesela... Sorcova, vesela...

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Thursday, 1 Jan 2009

Urare in versuri, de Mos Craciun

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Thursday, 29 Nov 2012

Uratura pentru invatatori si profesori

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Thursday, 2 Dec 2010

Urarea plina de energie pozitiva a
Noului An! Urarea plina de energie pozitiva a Noului An!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Wednesday, 31 Dec 2014

Aho pe internet, uratura de messenger

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Sunday, 18 Dec 2011