Manualul angajatului

Articol din categoria: Ghiduri haioase

propus: 30 Oct 2006
sursa: Anonim

Cu intrare in vigoare imediata

CUM NE IMBRACAM

Este recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar, deci nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu. Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.

CONCEDIUL MEDICAL

Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se advereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.


OPERATII CHIRURGICALE

Operatiile chirurgicale sunt interzise. Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.

ZILE IN FOLOS PERSONAL

Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica.

ZILE DE CONCEDIU

Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului. Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI

Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva.

ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES

Acest incident poate fi acceptat ca scuza. In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.

FOLOSIREA TOALETELOR

Mult prea mult timp se petrece la toaleta. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe. Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris. In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplina".

PAUZA DE MASA

Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele grase vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.

Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor.
Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte.

Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea

Mai merita sa te casatoresti?. Sursa: Libertatea Online (www.libertatea.ro) de luni, 31 iulie 2006 http://www.libertatea.ro/index.php?s ection=articole&screen=stire&sid=159204 Desi concubinajul nu mai este de [...]
articol precedent
Limba germana. Limba germana este simpla O persoana cunoscatoare a limbii latine, si obisnuita cu declinarile, o invata fara mari dificultati. Acest lucru, de altfel, este mentionat de profesorii de germana la [...]
articol urmator

Pipera: ghid de supravietuire

Ghiduri haioase : : Vineri, 5 Mar 2010

Imbatrinim si o sa fie si mai rau mai tirziu...

Ghiduri haioase : : Miercuri, 8 Feb 2006

Fetele: mod de folosire

Ghiduri haioase : : Joi, 24 Nov 2005

Adevaratul bucurestean - sfaturi practice

Ghiduri haioase : : Marti, 16 Mai 2006

Ghidul pilotului incepator

Ghiduri haioase : : Marti, 9 Mai 2006

Ghidul novicelui: simptome si solutii

Ghiduri haioase : : Marti, 13 Mar 2007

Barbatul casatorit dupa 7 zile... 7 luni... 7 ani...

Ghiduri haioase : : Vineri, 18 Mai 2007

Cum sa fii nesuferit la birou?

Ghiduri haioase : : Vineri, 13 Iul 2007

Tipuri de femei

Ghiduri haioase : : Marti, 6 Iun 2006

RUGACIUNEA CELOR STRESATI

Ghiduri haioase : : Miercuri, 31 Mai 2006

Ce avantaje ai daca ai trecut de 50 de ani

Ghiduri haioase : : Marti, 3 Apr 2012

Reguli ale parintilor de fete

Ghiduri haioase : : Miercuri, 7 Feb 2007

America despre Franta. Un ghid din anii trecuti

Ghiduri haioase : : Marti, 11 Oct 2005

Mai merita sa te casatoresti?

Ghiduri haioase : : Luni, 31 Iul 2006

Limba germana

Ghiduri haioase : : Marti, 24 Iul 2007