Reguli ale parintilor de fete

Articol din categoria: Ghiduri haioase

propus: 7 Feb 2007
sursa: Email

Nu o atingi pe fiica-mea in prezenta mea. Poti sa te uiti fugitiv, atata timp cat nu ti se blocheaza ochii la nimic mai jos de gat. Daca nu-ti poti pastra ochii si mainile departe de trupul fiicei mele ti le voi indeparta.


Imi dau seama ca este considerat "cool" pentru baietii de varsta ta sa-si poarte pantalonii largi incat pica de pe ei. Te rog sa n-o iei ca pe o insulta dar tu si prietenii tai sunteti idioti. Totusi, vreau sa fiu deschis in legatura cu acest subiect, asa ca-ti propun un compromis:poti veni in fata usii cu lenjeria intima la vedere si cu pantalonii avand 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totusi, pentru a ma asigura ca hainele nu cad de pe tine iti voi lega pantalonii cu un cablu electric in jurul taliei.


Sunt sigur ca ai auzit ca in ziua de azi daca o faci fara protectie, asta te poate ucide. Lasa-ma sa intru mai in detalii si sa-ti spun ca si cu protectie poate ucide. In cazul de fata daca eu sunt protectia.


Este de inteles ca pentru a ne cunoaste mai bine de obicei se discuta despre sport, politica si alte subiecte ale zile. Te rog sa n-o faci. Singura informatie de care am nevoie de la tine este o indicatie cu privire la ora de intoarcere iar singurul cuvant de care am nevoie este "devreme".


Nu am indoieli ca esti probabil un baiat cunoscut, cu multe alte oportunitati de a iesi cu alte fete. Este OK din partea mea daca este in ordine si cu fiica mea. In alta ordine de idei, odata ce iesi cu mica mea fiica, vei continua sa te intalnesti doar cu ea pana se satura de tine. Daca o faci sa planga, te voi face si eu sa plangi.


Cat timp stai pe hol si o astepti pe fiica mea sa coboare, chiar daca trece mai mult de o ora, sa nu te prind cascand sau facand gesturi nervoase. Daca vrei sa ajungi la timp la film ar trebui sa te lasi de intalniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decat vopsirea unui pod. In loc sa stai acolo degeaba, de ce nu incerci sa faci ceva util, cum ar fi sa-mi schimbi uleiul la masina?


Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea:
- Locuri unde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decat un scaun de lemn
- Locuri unde nu sunt prezenti parinti, politisti sau orice figura autoritara
- Locuri intunecate
- Locuri unde se danseaza, oamenii se simt bine si se tin de mana
- Locuri unde temperatura este destul de ridicata incat s-o faca pe fiica mea sa poarte pantaloni scurti, fuste scurte, tricouri sau orice altceva decat pulover, bluze lungi pe gat si pantaloni
- Filmele cu o puternica tema romantica sau filmele de un anumit tip, in care actorii sunt prea dezbracati, sunt interzise. Filmele ce prezinta violenta sau unde apare cel putin un ferastrau sunt in ordine.
- Meciurile de fotbal sau hokey sunt in ordine
- Casa parintilor e si mai bine


Sa nu ma minti. S-ar putea sa par a fi un parinte chel, terminat de viata, obosit si cu capul in nori, dar cand e vorba de fiica mea eu sunt atotstiutorul, zeu fara mila al intregului univers. Daca te intreb unde mergi si cu cine ai o singura sansa sa-mi spui adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Am o pusca, o lopata si 3 hectare in spatele casei. Nu te juca cu mine.


Sa-ti fie frica. Sa-ti fie foarte frica. E foarte usor pentru mine sa mi se para ca sunetul masinii tale pe alee e motor de elicopter de razboi. Cand asta se intampla, vocile din cap imi spun din ce in ce mai obsedant sa-mi curat armele in timp ce te astept sa-mi aduci fiica in casa. Imediat ce ajungi in fata casei vei iesi din masina cu ambele maini la vedere. Spui parola si anunti ca mi-ai adus fata acasa in siguranta si mai devreme decat ieri, apoi te intorci inapoi in masina (nu este nici un motiv pentru care ai intra in casa). Figura camuflata de la fereastra este a mea.

Lectia de geografie. Geografia femeii Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum Continentul African: - Jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile. [...]
articol precedent
Ghidul novicelui: simptome si solutii. Iata mai jos un ghid pentru persoanele mai novice intr-ale bauturii, care au ales sa exploreze acest teritoriu inca necunoscut lor, pentru a putea iesi onorabil (speram noi) din situatiile [...]
articol urmator

Fetele: mod de folosire

Ghiduri haioase : : Joi, 24 Nov 2005

Barbatul casatorit dupa 7 zile... 7 luni... 7 ani...

Ghiduri haioase : : Vineri, 18 Mai 2007

Cum faci o manea de succes? In 10 pasi simpli.

Ghiduri haioase : : Joi, 11 Nov 2010

Ce avantaje ai daca ai trecut de 50 de ani

Ghiduri haioase : : Marti, 3 Apr 2012

Lectia de geografie

Ghiduri haioase : : Joi, 1 Feb 2007

Ghidul pilotului incepator

Ghiduri haioase : : Marti, 9 Mai 2006

Ghidul novicelui: simptome si solutii

Ghiduri haioase : : Marti, 13 Mar 2007

Din jurnalul de calatorie al unui turist american...

Ghiduri haioase : : Miercuri, 12 Iul 2006

Sistemul de (de)punctare al femeii

Ghiduri haioase : : Joi, 5 Apr 2007

Arata respect in trafic. Cum conduci
masina in oras Arata respect in trafic. Cum conduci masina in oras

Ghiduri haioase : : Miercuri, 19 Ian 2011

America despre Franta. Un ghid din anii trecuti

Ghiduri haioase : : Marti, 11 Oct 2005

Statistica mondiala

Ghiduri haioase : : Miercuri, 19 Iul 2006

Despre gratar

Ghiduri haioase : : Marti, 11 Dec 2007

Sunteti pregatiti sa deveniti parinti?

Ghiduri haioase : : Joi, 16 Mar 2006

Sunteti pregatiti sa aveti copii?

Ghiduri haioase : : Duminica, 12 Iun 2011