Sunteti pregatiti sa aveti copii?

Articol din categoria: Ghiduri haioase

propus: 12 Iun 2011
sursa: ?

1. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. Cand suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pana la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani... fara sa va pierdeti buna dispozitie!

2. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti 'pepenele' (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pana cand farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs... bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, varsati dulceata pe canapea si pe perdele,
puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua...

3. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a
cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

4. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate.
In final, zgariati fiecare portiera cu un cui. Perfect!

5. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

6. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

7. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate. Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc. Intr-un cuvant: ajutati-i sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp, profitati bine de situatie, este ultima oara cand detineti solutiile.

Arata respect in trafic. Cum conduci masina in oras. Mai jos este un filmulet educativ facut pentru soferii din India. Ca exemplu este prezentat traficul din Anglia. Filmul prezinta cateva reguli de baza, de respectat atunci cand conduci in [...]
articol precedent
Ce avantaje ai daca ai trecut de 50 de ani. 1. Cei care rapesc oameni nu mai sunt interesati de tine. 2. In caz de luare de ostatici tu vei fi intre primii eliberati. 3. Nimeni [...]
articol urmator

Imbatrinim si o sa fie si mai rau mai tirziu...

Ghiduri haioase : : Miercuri, 8 Feb 2006

RUGACIUNEA CELOR STRESATI

Ghiduri haioase : : Miercuri, 31 Mai 2006

Repertoriu feminin

Ghiduri haioase : : Vineri, 16 Iun 2006

Despre gratar

Ghiduri haioase : : Marti, 11 Dec 2007

Pipera: ghid de supravietuire

Ghiduri haioase : : Vineri, 5 Mar 2010

Ghidul pilotului incepator

Ghiduri haioase : : Marti, 9 Mai 2006

Sistemul de (de)punctare al femeii

Ghiduri haioase : : Joi, 5 Apr 2007

Sunteti pregatiti sa aveti copii?

Ghiduri haioase : : Duminica, 12 Iun 2011

Din jurnalul de calatorie al unui turist american...

Ghiduri haioase : : Miercuri, 12 Iul 2006

Cum sa fii nesuferit la birou?

Ghiduri haioase : : Vineri, 13 Iul 2007

Arata respect in trafic. Cum conduci
masina in oras Arata respect in trafic. Cum conduci masina in oras

Ghiduri haioase : : Miercuri, 19 Ian 2011

Adevaratul bucurestean - sfaturi practice

Ghiduri haioase : : Marti, 16 Mai 2006

Cuvinte si gesturi uzuale ale femeilor

Ghiduri haioase : : Marti, 20 Nov 2007

America despre Franta. Un ghid din anii trecuti

Ghiduri haioase : : Marti, 11 Oct 2005

Ghidul novicelui: simptome si solutii

Ghiduri haioase : : Marti, 13 Mar 2007