Informatia cautata nu (mai) exista pe site. Va oferim altceva in schimb.

Urarea plină de energie pozitivă a Noului An!

Articol din categoria: Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou

propus: 31 Dec 2014
sursa: Claudia Groza
Urarea plină de energie pozitivă a
Noului An!

Bine v-am găsit!

Sunt mic, dar curat, sincer, vesel și optimist. Sunt un înger cu aripi firave, ce am fost trimis în această noapte pentru a vă fi alături timp de 365 de zile.

Încerc să fiu mai bun, mai puternic, mai prosper decât fratele meu, anul ce a trecut. El era mai mândru din fire și de aceea nu a reușit să dăruiască tot ce avea bun în sac.

Să știți că eu sunt copilăros și vă spun de la bun început că am nevoie de zâmbetele, de jocul și cheful vostru de joacă. Îmi doresc să fiu răsfățat, să îmi citiți multe cărți, reviste și povești. Orice carte mă va face mare și frumos, roditor și înțelept.

Să dansați, să ascultați muzică, ba chiar să-mi cântați... așa cum vă pricepeți voi.

Vreau să vă scoateți de la naftalină sufletele de copii, să fiți darnici, umani, calzi, să vă îmbrățișați copiii, frații, surorile, părinții, prietenii, să faceți acte caritabile - unii nu sunt așa de norocoși ca voi - să scrieți scrisori oamenilor dragi, scrisori de recunoștință sufletului vostru, lui Dumnezeu și chiar și lui Moș Crăciun.

Vreau să mă ajutați să scăpăm de tristețe, de răutate, de invidie și de ură.

Zâmbiți oamenilor din jurul vostru.

Răspundeți cu drag la telefon sau la o întrebare adresată de cineva pe stradă; ajutați un copil să primească educație; salvați viața unui om care are nevoie de puțin sânge; vizitați-vă prietenii, socializați, fiți creativi; faceți cadouri simbolice, dar dăruiți... Începeți cu un zâmbet, cu o îmbrățișare, cu o felicitare făcută din cuvinte decupate din ziare...

În fiecare zi, vă rog să fiți optimiști, iar seara să-mi scrieți realizările voastre într-o agendă. Eu le voi citi cu drag și responsabilitate și vă voi ajuta să treceți peste greutăți; vă voi da un sfat, un răspuns, o altă șansă, un înger să vă descurce ițele.

La mulți ani veseli, jucăuși, cu multă, multă sănătate! Nu vă uitați căciula, fularul și mănușile! Este iarnă, dragii mei și nu vreau să vă văd cu nasurile înghețate.

La Mulți Ani cu multe povești personale frumoase, răsunătoare, cu lecturi, bucurii, împliniri, miracole și oameni sinceri în preajmă!

Cu mare drag și energie pozitivă,
Vă îmbrățișează Nou An!

Claudia Groza

Urarea plină de energie pozitivă a
Noului An! Urarea plină de energie pozitivă a Noului An!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Miercuri, 31 Dec 2014

Măi române, frățioare, hai să-ți facem o
urare! Măi române, frățioare, hai să-ți facem o urare!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Luni, 29 Dec 2014

Am venit să vă urăm și pe fată s-o luăm! Am venit să vă urăm și pe fată s-o luăm!

Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou : : Luni, 29 Dec 2014