Ne relaxam, gandim problema, c-avem minte... doar nu suntem animale

Articol din categoria: Satira Pamflet Amuzante

propus: 10 Nov 2006
sursa: Email

Cartierul brasovean Racadau este, conform canalului Discovery, singurul loc din lume unde traieste ursul gunoier (o specie de urs inrudita cu ursul brun, cu deosebirea ca e mult mai putoare). Incercand sa-l starpeasca, autoritatile brasovene, in frunte cu primarul George Scripcaru, au luat, de-a lungul timpului, mai multe masuri ce, in final, au condus la o concluzie oarecum logica: ursul este un animal mult mai inteligent decat George Scripcaru.

Prima masura pe care a luat-o Scripcaru imediat ce a ajuns primar al Brasovului a fost sa cheme ursii la ospat, dupa care, la fel ca ilustrul sau inaintas Lapusneanu, a incercat sa le faca felul. A doua zi, dupa ce a fost amenintat de mai multe organizatii, nu i-a mai impuscat, ci i-a deportat prin alte judete. Din nefericire, ursii nu s-au acomodat la fel de bine ca moldovenii in alte judete si s-au intors la tomberoanele din Racadau.

A doua mutare: mai multi baieti extrem de inteligenti de la AJVPS au pus in mancarea ursilor niste calmante ce erau, teoretic, destinate oamenilor. Drept urmare, ursii s-au enervat, iar unul dintre ei a omorat doi oameni. Concluzia logica la care s-a ajuns a fost ca ursul a turbat (in premiera mondiala, dat fiind ca ursii turbeaza, de regula, la fel de des ca balenele).

Un alt edil, viceprimarul Adrian Gabor, a venit cu ideea unor bomboane anti-urs - bomboane expirate de la fabrica locala de dulciuri.
Din pacate, le-au pus in apropierea iernii, cand ursii bruni, spre deosebire de cei polari, hiberneaza. In paralel, s-a decis ca gunoiul sa fie luat mai devreme. Avand probabil o sursa in interior, ursii au aflat si s-au reorientat spre cartierul Schei, dupa care s-au dus la hibernare si i-a cam durut la coada de bomboanele lui Gabor.

Anul trecut, Scripcaru a montat niste tomberoane anti-urs, la 4.000 de euro bucata. La instalarea lor, autoritatile declarau ca sunt atat de sigure incat pana si oamenii or sa aiba dificultati in a pune gunoiul in ele. Dupa o saptamana, ursii lucrau deja in echipe de cate doi: unul deschidea containerul, tinea capacul si zambea la poze, iar celalalt se servea.
Daca va mai amintiti, anul trecut s-au montat chiar si niste garduri electrice in jurul tomberoanelor. Dat fiind ca ursii sunt tot acolo, am impresia ca gardul a fost cerut de fapt chiar de ei, ca sa-i tina la distanta pe toti cocalarii care se uita in gura lor cand iau masa.

Am fost barbat indraznet, macho, liber si aveam parul lung. Am fost barbat indraznet, macho, liber si aveam parul lung. Sotia mea m-a cunoscut, nu invers; Mi s-a prezentat si oriunde mergeam, ea era deja acolo... sunt deja 12 ani de atunci. Pe vremea aia eram [...]
articol precedent
Ghicitori.... Userul Gigel Asudatu a decis sa-si ia calculator. Un computer nou costa in magazine 1000 E. Dar, deoarece Gigel avea deja blocul de alimentare, el a hotarat sa si-l ia pe componente si sa-l asambleze [...]
articol urmator

Comentarii: 1

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu articol: cubu2 - 2 Dec 2006

Comentariu Mai bagati si jocuri cu barbie. Clar?

Comenteaza si tu

Mandria de a fi inginer

Satira Pamflet Amuzante : : Marti, 28 Mar 2006

Prima Spovedanie

Satira Pamflet Amuzante : : Miercuri, 4 Nov 2009

VIATA PE MUCHIE DE CUTIT

Satira Pamflet Amuzante : : Duminica, 24 Sep 2006

Cele 16 cereri ale subalternului

Satira Pamflet Amuzante : : Miercuri, 27 Dec 2006

In memoria lui Pastorel In memoria lui Pastorel

Satira Pamflet Amuzante : : Vineri, 1 Oct 2010

Subiectele de la Bac 2012

Satira Pamflet Amuzante : : Luni, 8 Aug 2011

FILE DIN VIATA UNUI GENIU MALEFIC

Satira Pamflet Amuzante : : Joi, 2 Mar 2006

Limba germana

Satira Pamflet Amuzante : : Miercuri, 29 Nov 2006

Olimpiada de iarna

Satira Pamflet Amuzante : : Vineri, 10 Mar 2006

S.A.D.V.A.

Satira Pamflet Amuzante : : Marti, 13 Dec 2005

Bucurestenii anonimi

Satira Pamflet Amuzante : : Joi, 13 Apr 2006

Diverse gripe... ucigatoare

Satira Pamflet Amuzante : : Miercuri, 11 Nov 2009

CALATORIE TACUTA!

Satira Pamflet Amuzante : : Joi, 27 Apr 2006

O cola, va rog. Dar sa fie rece.

Satira Pamflet Amuzante : : Marti, 7 Feb 2006

MAREA MIGRATIE A GANDACILOR DE BUCATARIE

Satira Pamflet Amuzante : : Joi, 14 Sep 2006