Intamplari adevarate: topul prostiei

Articol din categoria: Povesti adevarate

propus de: Claudia pe data: 16 Ian 2008
sursa: ?

LOCUL 5
=========
Un tip da o spargere la un magazin. Dupa ce a luat toti banii, hotul a vazut o sticla de Scotch pe un raft si i-a cerut vanzatorului s-o bage si pe aceasta in punga. Vanzatorul a refuzat, motivand ca nu crede ca hotul are varsta legala pentru a-i putea da alcool. Hotul a insistat ca are varsta, insa vanzatorul a replicat ca de fiecare data ca nu-l crede fara dovezi. Drept urmare hotul a scos permisul auto si i l-a aratat vanzatorului pentru a-si dovedi varsta. Tipul a studiat bine actul, dupa care a recunoscut ca nu are dreptate si i-a dat hotului sticla. Dupa ce hotul a parasit magazinul, vanzatorul a sunat la politie si le-a dat acestora numele si adresa din permis. Hotul a fost arestat in doua ore.

LOCUL 4
=========
Un automobilist a fost prins de un radar care i-a inregistrat viteza si i-a fotografiat si masina. A primit apoi prin posta o amenda de 40$ si o fotografie a masinii. In loc sa plateasca, automobilistul a trimis la politie o poza cu 40$. Cateva zile mai tarziu, a primit o scrisoare de la politie care continea o alta fotografie, de data aceasta fiind fotografiata o pereche de catuse. Soferul nostru a achitat imediat amenda.

LOCUL 3
=========
Este o poveste adevarata din San Francisco: Un barbat care vroia sa jefuiasca Bank of America a intrat intr-o sucursala si a scris pe o foaie de depozit: "Acesta este un jaf armat. Pune toti banii in aceasta punga". In timp ce astepta la coada pentru a da biletul discret functionarului, s-a gandit ca cineva l-ar fi putut vedea in timp ce scria biletul si ar fi putut anunta politia. Drept urmare, a iesit din banca si a intrat in sucursala bancii Wells Fargo de peste drum. Dupa ce a ajuns la ghiseu, i-a dat nota functionarului, care i-a raspuns ca nu poate da curs cererii deoarece mesajul este scris pe un bilet al Bank of America, si ca trebuie ori sa scrie mesajul pe un bilet Wells Fargo ori sa se intoarca la Bank of America. Dezarmat, tipul a zis doar "OK" si a plecat. A fost arestat cateva minute mai tarziu, in timp ce statea la coada in sucursala Bank of America.

LOCUL 2
==========
La inceputul acestui an, cativa angajati ai firmei Boeing s-au hotarat sa fure o barca de salvare pneumatica de la un Boeing 747. Au reusit sa o scoata din avion si sa o aduca acasa.
La putin timp dupa aceea, au plecat intr-o excursie pe rau. Nu a trecut mult si au observat un elicopter al Pazei de Coasta care survola imprejurimile. Se pare ca semnalul radio de urgenta incorporat in astfel de barci a pornit automat atunci cand s-a umflat... Nu mai este nevoie sa mentionam ca respectivii nu mai lucreaza la Boeing.

LOCUL 1
=========
Un student la medicina care efectua practica intr-un centru de toxicologie povesteste cum ca a fost sunat la un moment dat de o doamna foarte panicata care i-a spus ca si-a surprins fiica mancand furnici. Studentul a linistit-o, spunandu-i ca furnicile totusi nu sunt toxice si ca nu este nevoie sa o aduca pe fetita la spital.
Calmata, doamna i-a mai povestit ca oricum luase masuri, si ca-i daduse copilului otrava pentru furnici, pentru a omori insectele pe care aceasta le inghitise deja.
A fost momentul in care studentul i-a spus s-o aduca imediat la spital...

SI MARELE PREMIU:
=================
Stire la radio: un fost pasionat de bungee-jumping a sarit de la 30 m cu o coarda elastica de 60 m.

Super reteta. Daca treburile nu merg asa de bine, iata reteta sa va descarcati nervii... Pentru cei care in mod ocazional, traiesc o zi mizerabila si ar avea nevoie sa-si descarce nervii pe cineva... pe [...]
articol precedent
Topul a 20 dintre cele mai incredibile coincidente. Blestemul masinii lui James Dean James Dean a fost ucis intr-un teribil accident de masina, in timp ce isi conducea masina sport Porsche, in septembrie 1955. Dupa accident, masina a fost [...]
articol urmator

Comentarii: 3

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu articol: Daniel - 8 Mai 2010

Comentariu lol ala cu coarda elastica a fost cel mai tare: ....un FOST pasionat"

Comentariu articol: Mammy Yankee - 16 Dec 2009

Comentariu rolling on the
floor rolling on the floor
Doamneee!

Comentariu articol: cosmina - 28 Aug 2009

Comentariu Ce tare laughing laughing

Comenteaza si tu

Adio Ramona

Povesti adevarate : : Vineri, 5 Oct 2012

Concediere fara motiv

Povesti adevarate : : Joi, 13 Mar 2008

Am o problema cu urechea, nu se mai pisa
cum trebuie Am o problema cu urechea, nu se mai pisa cum trebuie

Povesti adevarate : : Duminica, 29 Mar 2009

Pastila de Orbit

Povesti adevarate : : Vineri, 22 Sep 2006

Comandam o pizza?

Povesti adevarate : : Vineri, 12 Ian 2007

The Story of Stuff - Povestea Lucrurilor
(in limba romana) The Story of Stuff - Povestea Lucrurilor (in limba romana)

Povesti adevarate : : Miercuri, 4 Nov 2009

Ultimul bilet (scris de mama mea inainte de boala)

Povesti adevarate : : Marti, 15 Ian 2013

Noaptea de Sfantul Andrei

Povesti adevarate : : Vineri, 29 Mai 2015

Lenesa

Povesti adevarate : : Joi, 30 Dec 2010

Cat costa Dacia in Germania

Povesti adevarate : : Marti, 7 Feb 2006

Ce nume de familie purtau evreii?

Povesti adevarate : : Sambata, 10 Oct 2009

Poveste de groaza Poveste de groaza

Povesti adevarate : : Vineri, 13 Aug 2010

Retrairi

Povesti adevarate : : Marti, 9 Oct 2012

The ghost story The ghost story

Povesti adevarate : : Joi, 3 Iun 2010

Evacuarea de incendiu intr-o mare
companie Evacuarea de incendiu intr-o mare companie

Povesti adevarate : : Joi, 12 Mar 2009