Poveste cat de cat adevarata

Articol din categoria: Povesti adevarate

propus de: Gabriel pe data: 11 Mar 2013
sursa: Gabriel

Mda .... eu nu prea cred cce ati scri voi in acest articol fiindca majoritatea care ati scris aveti varsta cuprinsa intre 9-12 ani cand creativitatea este stapana pe voi .

[ Nota adaugata de Admin: Cred ca autorul, Gabriel, face mai sus referire la: Poveste de groaza.
Ceea ce urmeaza mai jos, este povestea sa, socanta, nemodificata in niciun fel... Daca lucrurile prezentate de el sunt si adevarate, atunci cred ca faptele prezentate aici trebuie investigate de catre organele in drept. ]

Ma rog eu o sa va spun o intamplare care s-a intamplat chiar ieri 11-02-2013 .

Era la un coleg (rom sau tigan) care ma invitase sa ne jucam pe Play Station 3 si cum nu m-am jucat niciodata pe PS3 am acceptat chiar daca era rom .

Pe el il chema Denis ... cand am ajuns la el ne-am jucat vreo 48 de minute Wrestling 2011 apoi i-am luat Minercaft Pocket Edition pe Galaxy Tab 2 lui ca venea din Italia si avea ceva bani .

Cand am ajuns la el in casa mi-a zis "Mda stiu ca te simti ciudat sau urat ca ceilalti de expemplu ca Marius sau Claudiu " .

CAt timp ne jucam noi afara injura n individ si bunicul lu' Denis cu inca unu au iesit cu un par si o lama . Faza ma speriat dar bine ca ala care injura a fugit .

Cat timp stateam pe tableta gasisem pe Google Play o aplicatie care puteai sa desenezi . o luasem si o lasasem deschisa aplicatia cu tableta in pat .

Denis imi spusese ca pe la 10 ani sapa el cu lopata prin pamant dupa ce vazuse nu stiu ce desen animat ca sa gaseasca o comoara .
Apoi mi-a zis ca a gasit in pamant un craniu cu forma de cap omenesc si ca la aruncat in WC afara ca nu aveau toaleta in casa .
Faza ma amuzase si am spus "Ba oaie ... poate bunicutu a .... stii tu .... omorit pe cineva" si el mi-a zis "Firar al dracu Gabi" .

Era vro 9 si eu nu plecasem si aveam nevoie urgenta la toaleta .

Eu nu il crezusem ca gasise un craniu si credeam ca era mai mult un banc .
ajunsesem la toaleta dar deodata se ridicase capacul si sarise in sus .... si acum imi vine sa vomit putin excremente si auzisem o foce de femeie care zicea " Nu te rog , e copilul tau nu ... nuuuuu " si apoi s-a facut liniste capacul a cazut si l-am chemat pe bou de Denis si l-am intrabat unde sapase .

Eu nebun cum sunt de felul meu am luat o sapa si am sapat mai mult si mai gasisem un os care parea fiind cel de la picior ca era mare si gros si stiind de la biologie ca acela e cel mai mare os din corp .
Apoi am gasit un craniu foarte mic care parea de bebelus , dar ne vazus e bunicul lui Denis si eu saam singur . A luat o pusca dintr-o groapa si m-a alergat ... bine ca nu a tras si nu stia cine sunt .....

Acasa citeam Baltagul cand edaodata un fel de ceata partiala mi-a zis ca intr-o soapta " Mersi " .

E asta a fost tot dar cred ca aveam halucinati ca tot nu cred ce s-a intamplat , dar totusi nu stiu un lucru .... a castigat Panduri cand a jucat cu Otelul .... faza e ca acum nu stiu ce o za zica Denis sau Penis cum ii zicem toti la scoala cum de am plecat si cum s-a intamplat .
Doamne daca mai patesc asa ceva eu imi bag @#$! .

A tot odata mi-am amintit o poveste care mi-o spusese mamaia cand o nascuse pe maicamea ca era o noapte de iarna si ea statea la bloc la inceput si ca se deschisese geamul si mami era bolnava si venise tatal lui mamaia sa o ia pe mami ca cica e bolnava si mamaia nu o merita ca fusese rea , dar pe asta nu o cred ... cred ca mamaia a visat .

Imi iau adio, draga mama!. Dedicatie colegului si prietenului Laes Ungur Imi iau adio, draga mama, Iar gura nu poate rosti, Cuvintele de altadata, Odaile imi par pustii. Ce trista e fagaduinta [...]
articol precedent
Poveste despre ... un spirit sau o fantoma?. Frate, eu pana aseara am mers pe premiza: nu vad, nu cred, insa tare as fi vrut sa nu vad! Nu stiu cat de mult o sa credeti ceea ce o sa va spun, insa e cat se poate de adevarat! Stiu, [...]
articol urmator

Comentarii: 3

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu articol: Demeny - 30 Oct 2014

Comentariu Deea , copilu' a postat ce i s-a intamplat . Mie mi se pare interesant , si in legatura cu gramatica , se scrie tampeniile , cu 2 'i' ( articol hotarat ) si scrieti , nu cu cratima . Ai 20 de ani degeaba . Pup .

Comentariu articol: deea alessia - 16 Ian 2014

Comentariu mai copii mai, mai vedeti-va de scoala si de gramatica mai lasati tampenile!!! invatati sa scrie-ti corect si apoi postati ceva!!!

Comentariu articol: Filip Stefan Mihai - 6 Sep 2013

Comentariu daca mi sar intampla ie asta jur ca mas fi mutat de-a colo !!!

Comenteaza si tu

Poveste de groaza Poveste de groaza

Povesti adevarate : : Vineri, 13 Aug 2010

The ghost story The ghost story

Povesti adevarate : : Joi, 3 Iun 2010

Imi iau adio, draga mama!

Povesti adevarate : : Vineri, 25 Ian 2013

Topul a 20 dintre cele mai incredibile coincidente

Povesti adevarate : : Marti, 11 Mar 2008

Ce nume de familie purtau evreii?

Povesti adevarate : : Sambata, 10 Oct 2009

Cinci zile mort la birou

Povesti adevarate : : Joi, 21 Dec 2006

Evacuarea de incendiu intr-o mare
companie Evacuarea de incendiu intr-o mare companie

Povesti adevarate : : Joi, 12 Mar 2009

Poveste cat de cat adevarata

Povesti adevarate : : Luni, 11 Mar 2013

Pe urmele lui Hercules. Aventura in
Valea Cernei. Pe urmele lui Hercules. Aventura in Valea Cernei.

Povesti adevarate : : Miercuri, 30 Sep 2009

Poveste despre ... un spirit sau o
fantoma? Poveste despre ... un spirit sau o fantoma?

Povesti adevarate : : Duminica, 23 Iun 2013

Intamplari adevarate: topul prostiei

Povesti adevarate : : Miercuri, 16 Ian 2008

Trist...

Povesti adevarate : : Vineri, 23 Iun 2006

Adio, Soni!

Povesti adevarate : : Joi, 11 Oct 2012

Adio Ramona

Povesti adevarate : : Vineri, 5 Oct 2012

Lenesa

Povesti adevarate : : Joi, 30 Dec 2010