Vara asta esti sirena sau balena?

Articol din categoria: Opinii

propus de: Sabina pe data: 19 Mai 2009
sursa: ?
Vara asta esti sirena sau balena?

Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis ce reprezenta inclusiv o tanara spectaculoasa, la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Cica o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice oricum nu conteaza, pentru ca sunt "in parametri", a raspuns la intrebarea de pe afis in urmatorii termeni:

"Draga domnilor:

Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii, lei de mare, oameni curiosi). Acestea au o viata sexuala activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.

Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca: Patagonia, Marea Barens sau Recifii de corali din Polinezia.

Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au niciun dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Pe de alta parte, sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece ar avea o problema serioasa de personalitate: "Femeie sau Peste?".

Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste.

Oricum, cine ar vrea sa se apropie de o tipa care miroase a peste?

Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copiii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez, sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.

Cu timpul castigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa imi spun: "Dumnezeule, ce inteligenta sunt... "

PPS: Cred ca de fapt calea de mijloc este de fapt cea mai buna... si balena si sirena, sau nici una nici alta...

Munca l-a creat pe om?. Sursa: Acest articol a fost trimis pe site fara precizarea autorului / sursei. Daca aveti cunostinta despre acestea, va rugam sa lasati un comentariu la acest articol. (vezi mai jos in [...]
articol precedent
Volvo S60 vs Jetta Last Edition. Atat Volvo S60, cat si Jetta Last Edition sunt doua super-modele de masini. Daca ar fi sa fac o comparatie intre cele doua, ar trebui sa mentionez urmatoarele: Cand vine vorba de tehnologie [...]
articol urmator

Motivul uimitor pentru care Olanda (NU)
va intra in criza! Bicilistii... (NU)
cauzeaza criza in Olanda! Motivul uimitor pentru care Olanda (NU) va intra in criza! Bicilistii... (NU) cauzeaza criza in Olanda!

Opinii : : Duminica, 7 Apr 2013

Volvo S60 vs Jetta Last Edition

Opinii : : Miercuri, 28 Iul 2010

Despre sinceritate

Opinii : : Sambata, 8 Apr 2006

Viziunea lui George Carlin despre BATRANETE

Opinii : : Miercuri, 22 Mar 2006

Ce-si doreste omul cu mana lui

Opinii : : Joi, 11 Mai 2006

Munca l-a creat pe om?

Opinii : : Vineri, 9 Feb 2007

Raspuns CNA clip Basculanta

Opinii : : Miercuri, 19 Apr 2006

Vara asta esti sirena sau balena? Vara asta esti sirena sau balena?

Opinii : : Marti, 19 Mai 2009

EDITORIALUL EVZ: Falimentul
ospitalitatii romanesti EDITORIALUL EVZ: Falimentul ospitalitatii romanesti

Opinii : : Joi, 29 Iun 2006