Scrisoare de dragoste

Articol din categoria: Scrisori haioase

propus: 2 Feb 2007
sursa: Email

-- Acum 30 de ani:

Iubitule,

mi-e dor de buzele tale fierbinti, de mainile tale puternice, mi-e dor sa-mi mai sprijin capul pe umarul tau. Mi-e dor sa ma mai privesti, sa ma dezmierzi, sa ma alinti. Ce n-as da sa te am langa mine, sa te simt, sa te miros, sa te cuprind, sa ma cuprinzi, sa te sarut, sa ma saruti... Te astept iubitule, la fel cum astept primavara sa vina peste mine sa-mi infloreasca copacii, sa-mi intoarca randunelele, sa-mi imboboceasca zambilele si narcisele si ghioceii.

Si-as vrea sa te adulmec ca pe-o frezie galbena si sa te pun in par, sa-ti simt mirosul in nari tot anotimpul. Si sa ramai proaspat acolo, sa nu te ofilesti, hranit de seva mainilor mele. Te-as face parfum iubitule, parfum de frezie te-as face, si as pastra reteta numai pentru mine, sa nu te aiba nici Channel si nici Dior. Si-as fi cea mai iubita dintre pamanteni cu parfumul tau izuind dinspre mine si doar spre iarna te-as mai preschimba in parfum de cetina verde. Te-as scoate de acolo, din par, ca pe un clondir fermecat si-as pune doua sau trei picaturi in causul palmei si-apoi le-as saruta. Ti-as saruta parfumul iubitule, sub un manunchi de vasc, in noaptea de Craciun.

-- Si... in zilele noastre:

Iubitule,

Vezi ca ti-am lasat mancare calda in cuptor. Ai grija cum scoti tava, sa nu dai pe jos, cum ai facut alaltaieri la mama.
Ti-am pus si o bere la rece, in frigider. E Tuborg, ca n-am mai gasit Timisoreana. Oricum Timisoreana s-a scumpit si nu primeau nici sticle la schimb.
La desert vezi ca au mai ramas niste biscuiti de aseara, de la ala micu. Mai lasa-i si lui vreo doi, ca n-am timp sa mai trec pe la supermarket sa-i cumpar alt pachet.
Nu uita sa uzi florile. Am schimbat eu nisipul din litiera, dar daca scapa Mitzi vreun pishu pe dupa canapea, sterge-l tu cu carpa albastra din baie. Ai grija sa n-o incurci cu cea verde, aia e a lui Dodo.
Geamurile trebuie neaparat sterse, dar lasa, mai bine sterge-le dupa ce dai cu aspiratorul.
Si intinzi tu rufele pe balcon, ok scumpi? Ca eu s-ar putea sa ajung tarziu diseara. Ne face mama niste sarmale si tre' sa astept sa se raceasca.
A, era sa uit! Vezi ca am umezit niste camasi de-ale tale, sunt pe scaunul din dormitor. Trebuie calcate, sa nu prinda miros. Si inchide naibii computerul ala si apuca-te de treaba.

Te pup scumpi! Diseara am o surpriza pentru tine.

Ciao. Muamua. Iubire mica ce esti...


-- Raspunsul lui:

Habibi,

tu stie ca ieu nu stie bine romaneste. Vino repede acasa sa traduci mie.
Mitzi plange vrea tine. Si miroase a pipi de la ea.
Astept la tine ca me foame tare.

ps - abea astept surpriza ta

Scrisoarea unui utilizator. Daca vreau sa copiez pe floppy un film, apas butonul paste si atunci imi apare un text care-mi spune ca nu este loc destul pe floppy. Dupa asta apas paste shortcut, si astfel filmul deja [...]
articol precedent
Nevasta 1.0. CLIENTUL INTREABA: Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus1.0 care ocupa mult spatiu pe hard. [...]
articol urmator

Comentarii: 1

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu articol: alin - 16 Dec 2007

Comentariu vedeti ca NOE Avea arca nu Moise

Comenteaza si tu

Scrisoarea unei mame blonde

Scrisori haioase : : Duminica, 31 Aug 2008

Prima slujba

Scrisori haioase : : Luni, 17 Mar 2008

Un episod din jurnalul unui emigrant - continuare

Scrisori haioase : : Duminica, 3 Ian 2010

Scrisoarea unui utilizator

Scrisori haioase : : Vineri, 2 Feb 2007

Cel mai tare mail pentru Oprah trimis catre browserul Opera

Scrisori haioase : : Vineri, 27 Mai 2011

Un episod din jurnalul unui emigrant.

Scrisori haioase : : Joi, 10 Aug 2006

Nevasta 1.0

Scrisori haioase : : Sambata, 8 Sep 2007

Demisie oficiala

Scrisori haioase : : Marti, 2 Oct 2007

Lasare la vatra pe motiv de incompatibilitate legala

Scrisori haioase : : Joi, 13 Sep 2007

Accident de munca

Scrisori haioase : : Vineri, 14 Nov 2008

Scrisoare de dragoste

Scrisori haioase : : Vineri, 2 Feb 2007