Cel mai tare mail pentru Oprah trimis catre browserul Opera

Articol din categoria: Scrisori haioase

propus: 27 Mai 2011
sursa: Xeni Jardin

Draga Opera,

Numele meu este ******, sunt din *****, Statele Unite. Am 17 ani. Am urmarit ieri emisiunea ta, in legatura cu parul lung. In ultimii 13 ani mi-am lasat parul sa creasca fara sa-l tai si acum a ajuns la aproape 62 de centimetri lungime. Mi-ar placea sa apar intr-una din emisiunile tale sa arat oamenilor parul meu. Adresa mea este *****.


Raspuns:


Buna,

Ne pare rau sa-ti spunem ca ai trimis mailul la o adresa gresita, de aceasta data. Noi suntem compania norvegiana care detine browserul Opera.

Acestea fiind spus, tinem sa precizam ca suntem mari fani ai oricarei persoane care isi doreste sa-si prezinte parului in emisiunea lui Oprah. In mod special ale acelor persoane care detin o mare cantitate de par pe fata (barba, mustati, etc.). Cofondatorul browserului Opera, Jon von Tetzchner a petrecut ani buni pentru a putea crea o mustata de tip covrig perfecta. Credem ca ar trebui sa o vezi. Serios, este o splendoare, perfect aranjata. De asemenea avem un coleg care si-a lasat parul foarte lung, nu stim daca la fel de lung ca al tau, dar daca vei veni in Norvegia, vom putea aranja o intrecere intre voi doi, dragilor.

Si oricum, speram ca vei reusi sa-i arati parul tau lui Oprah, se pare ca va veti distra.

Mult noroc!
Toate cele bune,
Erlend Hausken
Opera Software


In continuare, Espen André scrie:

Astazi e ultima zi in care Oprah mai tine binecunoscuta sa emisiune. Pentru noi asta chiar este o veste trista. Aceasta emisiune ne-a adus multe momente de veselie si bucurie in ultimii ani. Am tot primit gramezi de mailuri pentru Oprah, de la fanii ei, cu intrebari, plangeri, sau pur si simplu povesti de viata. Am incercat pe cat posibil sa raspundem acestor fani. Ca un tribut adus catre Oprah si fanii ei, am scotocit in arhiva casutei noastre de mailuri si v-am prezentat un mic exemplu de dialog intre noi si fanii emisiunii.

Traducere: haios.ro

Link: The best Oprah emails to Opera (the browser)

Un episod din jurnalul unui emigrant - continuare. 10 Mai 2000: Ma mut inapoi in Romania. Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trai in Canada asta!!! 8 Decembrie 2000: Aterizez pe frumosul Otopeni. Nici nu ies bine ca sunt inconjurat [...]
articol precedent
Un episod din jurnalul unui emigrant.. 12. Aug. -Ne-am cumparat o casa noua in Canada. Sunt foarte emotionat. Aici e atat de frumos. Muntii sunt de o splendoare nedescrisa. Abia astept sa ii vad acoperiti de zapada. [...]
articol urmator

Scrisoarea unui utilizator

Scrisori haioase : : Vineri, 2 Feb 2007

Prima slujba

Scrisori haioase : : Luni, 17 Mar 2008

Demisie oficiala

Scrisori haioase : : Marti, 2 Oct 2007

Un episod din jurnalul unui emigrant.

Scrisori haioase : : Joi, 10 Aug 2006

Lasare la vatra pe motiv de incompatibilitate legala

Scrisori haioase : : Joi, 13 Sep 2007

Scrisoarea unei mame blonde

Scrisori haioase : : Duminica, 31 Aug 2008

Un episod din jurnalul unui emigrant - continuare

Scrisori haioase : : Duminica, 3 Ian 2010

Nevasta 1.0

Scrisori haioase : : Sambata, 8 Sep 2007

Cel mai tare mail pentru Oprah trimis catre browserul Opera

Scrisori haioase : : Vineri, 27 Mai 2011

Accident de munca

Scrisori haioase : : Vineri, 14 Nov 2008

Scrisoare de dragoste

Scrisori haioase : : Vineri, 2 Feb 2007