M-am hotarit sa devin prost

Articol din categoria: Rezumate Recomandare carte

propus: 8 Apr 2006
sursa: Martin Page
M-am hotarit sa devin prost

Sa devii ceva mai prost poate fi o idee inteligenta. Sa gindesti mult este, in lumea de azi, un handicap ca oricare altul.
Cel putin asa crede Antoine, un tinar de 25 de ani, care sufera de boala ginditului si se simte foarte batrin. Drept urmare, isi pune toata inteligenta la bataie ca sa intre si el in categoria reconfortanta a imbecililor fericiti.
Intr-o actiune alerta, plina de surprize, veti afla cite neajunsuri aduce inteligenta, la ce e buna prostia si, mai ales, cum poti s-o dobindesti. Cartea ofera satisfactii intelectuale atit oamenilor inteligenti, cit si fericitilor carora experimentul lui Antoine le-a reusit deja.

Sfatul criticului: Daca n-ati mai ris de mult la o carte, e timpul s-o faceti citind aceste pagini. Disperarea lui Antoine ca nu e ca toti nataraii e cit se poate de autentica, cu atit mai mult cu cit nimeni nu-l intelege - de unde situatii irezistibil de comice.
Sfatul al doilea: imprumutati cartea unui prieten la care tineti mult, mai ales daca e cam mohorit cind vorbiti la telefon.

Imparatul mustelor. Romanul reprezinta, intr-un anume sens, o relectura a cartii de aventuri a lui Jules Vernes, Doi ani de vacanta. Un grup de copii ramane izolat pe o insula pustie, in urma unui accident de [...]
articol precedent
Ghidul nesimtitului, III. Sursa: ziarul Evenimentul Zilei din 14 iunie 2006. (www.evz.ro) Radu Paraschivescu spune ca Ghidul nesimtitului, care va avea lansarea sambata, de la ora 16.00, la Bookfest, este o [...]
articol urmator

Comentarii: 1

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu articol: adina - 21 Iul 2007

Comentariu am citit cartea... o carte foarte slaba... cu continut deloc umoristic!!! nu o recomand nimanui!!! literatura usoara si ieftina!!!

Comenteaza si tu

Cartea saptamanii: 'Moartea pinguinului'

Rezumate Recomandare carte : : Luni, 7 Aug 2006

Fiind baiet paduri cutreieram

Rezumate Recomandare carte : : Joi, 26 Apr 2012

M-am hotarit sa devin prost M-am hotarit sa devin prost

Rezumate Recomandare carte : : Sambata, 8 Apr 2006

Ghidul nesimtitului, III

Rezumate Recomandare carte : : Miercuri, 14 Iun 2006

De veghe in lanul de secara

Rezumate Recomandare carte : : Joi, 26 Ian 2006

Imparatul mustelor

Rezumate Recomandare carte : : Joi, 26 Ian 2006

Mihai Eminescu: autorul si opera sa, pe scurt

Rezumate Recomandare carte : : Joi, 26 Apr 2012