Judetul Dolj si-a declarat independenta

Articol din categoria: Texte haioase Bancuri

propus de: Romeo pe data: 20 Feb 2008
sursa: Necunoscut :-)
Judetul Dolj si-a declarat independenta

Dupa modelul KOSOVO,

Judetul Dolj si-a declarat independenta


Autoritatile de la Craiova au transmis astazi la ora 8:00 Parlamentului declaratia prin care oltenii isi declara unilateral independenta.

Printr-o miscare total neasteptata, oltenii separatisti din Dolj, inspirati de precedentul kosovar, si-au declarat independenta, cu sprijinul tacit al Chinei, Burkinei Fasso, Guyanei Franceze si Tarii Bascilor, desi din Tara Bascilor inca nu au primit confirmarea in scris, faxul bascilor fiind defect.

Prefectul a fost capturat si sodomizat

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a fost capturat de fortele separatiste, aplicandui-se o bataie rupta din rai sau din filmele cu Van Damme, precum si alte rele tratamente, tipice Sodomei, dar mai ales Gomorei.

Circa 4000 de olteni au invadat astazi strazile noii capitale, Craiova, scandand sloganuri diverse, printre care: "Arunca-mi, ba, dimigeana aia!" Ia prazul, neamuleeeeee", "Hai Craiova!", Jos Guvernul" si "Unde fusasi tu, Americo, pana acum?!"

Emblemele statului sunt cel putin ciudate

Drapelul noului stat, Oltenia, este tricolor, cu doua prazuri incrucisate, simbolizand lupta pentru independenta a oltenilor, precum si puterea economica a acestora.

Imnul va fi celebrul cantec "Spune, spune, hot batran", deosebit de popular printre hotii de cai in perioada dintre cele doua razboaie.

Sediul Imprimeriei Nationale din Craiova este deja in mainile fortelor separatiste, care au inceput deja sa tipareasca noua moneda, denumita sugestiv "Francul". Valoarea nominala a unui Franc este de un Euro. Cu toate acestea, prin satele din Dolj se zvoneste deja ca "A murit Francul".

UDMR sustine ca e un fapt normal

"Valorile nationale ale minoritatii oltenesti au dus astazi la indeplinirea dezideratului de veacuri in regiunea Tinutul Oltenesc. Somam autoritatile de la Bucuresti sa recunoasca de urgenta noul stat, care beneficiaza deja de o ampla recunoastere internationala", a precizat pentru times.ro Marko Polo Bela.

UE ar cam fi de acord

Comisia Europeana a fost informata despre demersul separatist al oltenilor, membrii acesteia declarand: "E ceva de semnat? Dati-le incoace, sa le semnam si astora. De unde sunt? Din Balcani? Dati la semnat, ca ne prinde noaptea aici printre hartoage!" dupa care au plecat la masa, lasand Romania in aer.

Vadim Tudor e contrariat

"Recunosc ca e o miscare neasteptata a oltenilor, care mi-au transmis deja ca Doljul a fost epurat de unguri de peste 100 de ani si ca ma vor de urgenta la Craiova la carma tarii. Voi vedea in continuare ce parere au si generalii mei si voi lua o decizie. Mi s-a adus la cunostinta ca exista mari stocuri de medicamente in Craiova, deci e cu atat mai tentant!"

Si Oltul e in fierbere

Cazanele de tuica fierb de azi dimineata la capacitate maxima si in Judetul Olt, ai carui locuitori sustin ca Doljul le-a furat statul si emblema nationala, ceea ce va duce posibil la un razboi intra-etnic. Ar mai fi, evident, si problema zaibarului, care nu poate fi transata decat printr-o confruntare armata.

Ramanem in continuare cu ochii pe situatie, asteptand si comunicatul oficial al Guvernului, care probabil nu va recunoaste independenta noului stat.

Invatamantul romanesc. Anul 1960 - Invatamantul obligatoriu de 4 ani Un taran vinde un sac de cartofi cu 50 lei. Costurile de productie se ridica la 40 lei. Calculeaza profitul. [...]
articol precedent
Comentariul literar al unei manele. Inca din primele versuri, autorul plaseaza actiunea intr-un mediu feeric. Ce miracol si ce vraja Stau cu gagica/gagiul pe plaja Prin folosirea cuvintelor miracol si [...]
articol urmator

Judetul Dolj si-a declarat independenta Judetul Dolj si-a declarat independenta

Texte haioase Bancuri : : Miercuri, 20 Feb 2008

Fun cu litera P

Texte haioase Bancuri : : Miercuri, 28 Nov 2007

Economisti si ingineri

Texte haioase Bancuri : : Marti, 6 Mar 2007

Echipa guvernamentala mixta Romania - Japonia

Texte haioase Bancuri : : Joi, 25 Oct 2007

Cerere de crestere salariala

Texte haioase Bancuri : : Vineri, 22 Mai 2009

Mituri despre dieta si gimnastica

Texte haioase Bancuri : : Marti, 10 Oct 2006

Facebook la romani: cum ar arata satul pe o retea sociala

Texte haioase Bancuri : : Vineri, 4 Feb 2011

CV Interesant

Texte haioase Bancuri : : Luni, 21 Mai 2007

Test de relatie Test de relatie

Texte haioase Bancuri : : Miercuri, 28 Apr 2010

Intrebari si raspunsuri

Texte haioase Bancuri : : Joi, 18 Oct 2007

Rugaciunea unei femei

Texte haioase Bancuri : : Luni, 21 Sep 2009

Gandurile unui bebe la botez Gandurile unui bebe la botez

Texte haioase Bancuri : : Vineri, 16 Iul 2010

Niste ecuatii de viata facute de ingineri

Texte haioase Bancuri : : Duminica, 15 Mai 2011

Jurnalul lui tanti Aglae (pentru cei care fac pelerinaj la pupat de... sarmale)

Texte haioase Bancuri : : Joi, 11 Apr 2013

Semne bizare si interpretarea lor stiintifica

Texte haioase Bancuri : : Marti, 20 Sep 2011