Am fost director la o mare intreprindere socialista

Articol din categoria: Texte haioase Bancuri

propus de: Claudia pe data: 13 Feb 2012
sursa: ?

Am fost director la o mare intreprindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la serviciu cu Dacia neagra.

Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormantarea unui tovaras din Comitetul Central. Cu atatia bani as inmormanta intregul Comitet, le-am spus.

Din acest moment am devenit director la o intreprindere mai mica. Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in varsta, la serviciu mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid. Am raspuns ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus sigur.

Din acest moment am lucrat ca maistru. La serviciu mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Ceausescu si a Lolobrigidei. Odata m-au intrebat de ce nu dau jos poza curvei de pe perete. Am luat poza lui Ceausescu.

Din acest moment am lucrat zilier la sapat santuri. Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos. Odata, in timp ce sapam santul, au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta, deoarece va trece pe acolo o delegatie de partid de la Bucuresti. Le-am spus sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este inchisa cu un lacat.

Din acest moment am ramas fara lucru. O vreme am fost somer, pana la schimbarea oranduirii... M-am reabilitat, am intrat in politica, am intrat in partid. Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la serviciu merg cu un Audi, cu sofer personal. In rest, imi tin gura si din cand in cand ridic mana sa votez. Imi creste nivelul de trai si imi asigur acoperirea cheltuielilor.

Cum se da o veste proasta. Suna telefonul: - Alo, senor Rod? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara. Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac ptr.tine? Ernesto: Oh, am sunat, senor [...]
articol precedent
13 dovezi clare care arata ca barbatii sunt discriminati. 2. In caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile si copiii sunt salvati primii. Barbatii intotdeauna la urma. 3. Daca doua femei se imbratiseaza, se tin de mana, se saruta, [...]
articol urmator

Mos Craciun este femeie!

Texte haioase Bancuri : : Luni, 22 Nov 2010

Cele mai proaste cadouri de Craciun pentru o femeie

Texte haioase Bancuri : : Luni, 22 Nov 2010

Femei Femei

Texte haioase Bancuri : : Miercuri, 19 Nov 2008

Negocierea unei noi relatii (Asa nu!)

Texte haioase Bancuri : : Luni, 10 Ian 2011

Economisti si ingineri

Texte haioase Bancuri : : Marti, 6 Mar 2007

Juramant de caritate

Texte haioase Bancuri : : Joi, 28 Iul 2011

Radio Erevan

Texte haioase Bancuri : : Joi, 7 Iun 2007

Comentariul literar al unei manele

Texte haioase Bancuri : : Luni, 16 Iun 2008

Barbatii, definitie completa

Texte haioase Bancuri : : Marti, 13 Mar 2007

Incredibila poveste a tesatoarei Ciu la Bacau

Texte haioase Bancuri : : Marti, 16 Mai 2006

Cursuri

Texte haioase Bancuri : : Vineri, 6 Iul 2007

Greierele si furnica, versiunea franceza

Texte haioase Bancuri : : Joi, 29 Nov 2012

Invatamantul romanesc

Texte haioase Bancuri : : Duminica, 20 Ian 2008

Niste ecuatii de viata facute de ingineri

Texte haioase Bancuri : : Duminica, 15 Mai 2011

Cum se da o veste proasta

Texte haioase Bancuri : : Luni, 26 Sep 2011