Lady Gaga, papusa Illuminati

Articol din categoria: Mistere Ciudatenii

propus de: cosmina pe data: 14 Dec 2009
sursa: Cosmina

Cosmina, pe viitor te rugam sa precizezi sursa articolelor pe care le propui... in acest caz, site-urile partenere:
http://www.almeea.com
http://www.lovendal.net

http://www.almeea.com/lady-gaga-papu sa-illuminati/
http://www.lovendal.net/wp52/lady-ga ga-papusa-illuminati-sau-cum-poti-contro la-mintea-umana/

Multumim.


Lady Gaga este o cantareata lansata fulminant in anul 2008, super-hitul ei "Poker Face" facand furori pe toata planeta. Dar totusi ceva anume frapeaza la ea... simbolismul din jurul sau. Acesta e atat de evident, incat te intrebi daca nu cumva e o gluma proasta. Simbolismul Illuminati devine atat de clar, incat o analiza ca aceasta nu este decat un simplu exercitiu de a arata evidenta. Toata personalitatea Lady Gaga (fie ca interpreteaza pe scena sau nu) reprezinta pretul platit pentru controlul mintii.

Inainte de a incepe o analiza propriu-zisa a aparitiilor Lady Gaga, sa clarificam mai intai cateva notiuni ce vor fi folosite in acest articol: "Illuminati", "controlul mintii" si "proiectul Monarch".

Ce este Illuminati?

"Illuminati" reprezinta un grup restrans de oameni de elita (politicieni de varf, oameni foarte bogati, persoane influente), ce pot fi intalniti in diverse organizatii ca grupul Bilderberg, CFR (Consiliul pentru Relatii Externe) etc., ce au scop dominarea intregii lumi din punct de vedere politic, economic, social si religios, sub egida New World Order (Noua Ordina Mondiala). Desi Illuminati a fost fondat in 1776 si desfiintat oficial cativa ani mai tarziu, tot mai multi cercetatori cred ca ordinul s-a perpetuat pana in ziua de azi, sub forma organizatiilor amintite mai sus.

Proiectul MK-ULTRA de control al mintii

Pentru a intelege ce reprezinta "controlul mintii", sa ne referim putin la proiectul "MK-ULTRA". Acesta din urma reprezinta numele de cod dat de catre CIA programului sau de "interogare chimica", care a fost inceput la inceputul anilor '50 si continuat pana la sfarsitul anilor '60 ai secolului 20. Programul a fost testat pe cetateni americani si s-a folosit de multe tipuri de droguri, precum si de alte metode, pentru a manipula starile mentale individuale, si pentru a schimba functiile creierului. Proiectul MK-ULTRA a fost adus la cunostinta publicului in 1975, prin intermediul a 2 comisii: o comisie a Congresului American si una prezidentiala. Eforturile de anchetare au fost zadarnicite intrucat directorul CIA, Richard Helms, ordonase cu 2 ani inainte distrugerea dosarelor privind acest proiect. Desi CIA afirma ca experimentele de control al mintii au fost abandonate, un fost angajat al CIA, Victor Marchetti, a declarat in multe interviuri ca agentia americana foloseste in continuare tehnicile de control al mintii, sub alte forme.

Proiectul Monarch

Una din aceste forme este "proiectul Monarch", ce reprezinta o tehnica de control al mintii prin intermediul careia subiectul este expus unei traume atat de violente, incat mintea sa creeaza o separare. Mintea sa devine divizata, si astfel apare o noua personalitate, modelata de catre manipulatori. Atunci cand o persoana sufera o trauma indusa de un electrosoc, va simti o stare de "minte usoara", de parca ar zbura asemenea unui fluture. Exista, de asemenea, o reprezentare simbolica privind metamorfoza acestei frumoase insecte: dintr-o omida, ea se transforma in cocon (ce reprezinta inactivitatea), si apoi in fluture (noua creatie), ce se va intoarce la punctul sau de origine. Asemenea model migrator face ca fluturele sa fie o specie unica. Trebuie sa retinem de aici faptul ca fluturele reprezinta simbolul controlului mintii.

In timpul "reeducarii" lor, subiectilor li se sugereaza ca au de-a face cu numeroase simboluri, ca arbori, panze de paianjen, masti, labirinturi, fluturi etc. De asemenea, li se prezinta filme care contin simboluri specifice ("Vrajitorul din Oz" sau productii Walt Disney). La fel cum acestor subiecti li se spala mintile, si publicul larg este manipulat printr-un proiect de control al mintii la scara mondiala, prin aceste productii Walt Disney, sau prin alte filme hollywoodiene, ori chiar videoclipuri.

Ce reprezinta numele "Lady Gaga"?

Inainte de a analiza simbolismul ascuns de pe scena unde activeaza Lady Gaga, sa vedem mai intai ce semnifica numele ei. "Gaga" in limba engleza este un termen care inseamna "sonat", "ramolit", "senil", "dus", "idiot", "prostut", "gaga". "Gaga" este, probabil, cel mai usor nume de pronuntat in limba engleza, acesta fiind adesea primul sunet scos de bebelusi, in incercarea de a imita vorbirea umana. Deci, "Lady Gaga" s-ar traduce prin: "doamna sonata", "doamna prostuta", "doamna gaga", "doamna fara minte". Aceasta minte goala poate fi umpluta cu orice lucru. Iar aceasta stare, a mintii goale, poate fi obtinuta cu succes dupa un proces de control al mintii. De asemenea, se poate spune ca numele a fost inspirat si dupa numele melodiei formatiei Queen "Radio Gaga". In videoclipul lui "Radio Gaga", sunt folosite secvente din filmul "Metropolis" (1927), care povesteste istoria unei femei din clasa muncitoare, ce a fost aleasa de reprezentantii unei organizatii oculte, pentru a transforma-o in robot, folosindu-se de stiinta si magie neagra. Aceasta transformare ar putea fi o metafora pentru controlul mintii. Odata transformata in robot, femeii i se ofera sarcina de a corupe alti reprezentanti ai clasei muncitoare. Interesant e faptul ca si alte cantarete, ca Madonna, Beyonce, Kylie Minogue, s-au folosit de imaginea femeii-robot in unele din videoclipurile lor. Lady Gaga, pentru a continua "traditia", foloseste acelasi lucru in videoclipul piesei "Paparazzi".

Semnificatia logo-ului Lady Gaga

Interesant si foarte evident este si logo-ul cantaretei. El prezinta un corp de femeie fara cap, cu un fulger care porneste din pieptul sau si care iese prin organele sale genitale. Lipsa capului semnifica inca o data absenta gandirii proprii, a constiintei personale. Acest corp seamana frapant de mult cu ciudatele manechine fara cap ce le puteti gasi in magazinele de haine.

Fulgerul implica faptul ca trupul sau fara gandire a fost "incarcat" cu o forta care-i confera viata (interesanta comparatie, caci procedeul de control al mintii care se bazeaza pe traume foloseste tratamente cu electrosoc).

Simbolismul ochiului atotvazator din videoclipurile Lady Gaga

Daca va uitati la cateva din imaginile sau videoclipurile Lady Gaga, veti observa faptul ca ea, in mod constant, inchide unul din ochii sai. Multi oameni ar interpreta acest lucru ca o "chestie cool", dar cei care sunt familiarizati cu simbolismul societatilor oculte, stiu faptul ca "ochiul lui Horus" (asa cum mai este el denumit) este unul dintre cele mai vechi simboluri folosit de organizatiile oculte.

Sa citim putin din Dictionarul de Ocultism semnificatia ochiului lui Horus:

Horus, fiul lui Osiris si a lui Isis, ce a mai fost denumit si "Horus, cel care conduce cu doi ochi". Ochiul sau drept era alb si reprezenta Soarele, iar ochiul sau stang era negru si reprezenta Luna. Conform mitului, Horus si-a pierdut ochiul sau stang atunci cand s-a luptat cu fratele sau cel rau, Seth, vrand sa razbune astfel omorarea lui Osiris de catre Seth. Acesta din urma i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Ochiul a fost pus inapoi, prin magie, de catre Thoth, zeul scrierii, lunii si a magiei. Horus i-a prezentat ochiul lui Osiris cel mort, care a renascut in lumea subpamanteana.

Confirma faptul ca Lady Gaga foloseste ochiul inchis intr-un context esoteric si ar raspunde unor critici care ar afirma ca totul nu este decat o chestie facuta pentru a iesi in evidenta cu ceva deosebit.

In una dintre fotografii, ochiul sau stang (ochiul raului) se afla in mana sa stanga, care se refera la "mana lui Fatima". De asemenea, acest simbolism are o mare asemanare cu Baphomet, adica cu Satana. Sa fie totul doar o simpla strategie de marketing si comunicare a celor ce se afla in preajma Lady Gaga?

Videoclipurile Lady Gaga

Dupa cum veti putea observa, aproape toate videoclipurile lui Lady Gaga contin simboluri oculte, precum si aspecte care tin de controlul mintii.

"The Brain"

In videoclipul acesta, Lady Gaga vorbeste ca un robot, de parca limba i-ar fi fost taiata, despre un barbat care "i-a inghitit creierul". Gaga este interogata de un barbat care vorbeste foarte straniu si intr-o modalitate hipnotica. Ce ar putea sugera acest videoclip decat un proces de control al mintii?

"Paparazzi"

In acest videoclip, plin de simbolism, Lady Gaga trece printr-un proces de metamorfoza. Lady se afla in pat cu iubitul ei. Observati tabla de sah (simbol masonic) pe pereti si un cap de berbec (ce reprezinta satanismul). Dupa ce observa aparate de fotografiat, tipul incepe sa se comporte ciudat, iar lucrurile devin violente. In final, el o impinge pe Lady Gaga afara pe balcon. In timp ce ea cade, pe fundalul ecranului apare un vartej (asociat, in mod obisnuit, cu hipnotismul). Lady Gaga cade intr-un mod destul de "delicat", acest lucru sugerand ca a sa coborare nu este de natura fizica, ci reprezinta trauma victimelor supuse procesului de control al mintii. Apoi, Lady Gaga intra intr-o casa, intr-un scaun pe rotile si apoi isi scoate treptat hainele. Incepe sa mearga putin, cu ajutorul unor carje, ce reprezinta reeducarea sa de catre elita oculta. Este imbracata ca un robot (la fel ca in filmul "Metropolis" de care am vorbit mai sus). O alta scena o arata dansand, intr-o rochie de nunta, jumatate alba, jumatate neagra. Aceasta semnifica asocierea ei (fortata) cu "Fratia neagra". Apoi, transformarea sa e completa.

Tot in acest videoclip, Lady Gaga poarta haine de Mickey Mouse (deci, iar ne aduce aminte de programul Monarch, amintit mai sus). Ea se comporta intr-un fel robotic, de parca gandurile si actiunile ei ar fi controlate de altcineva. Apoi, Gaga il otraveste pe tipul din videoclip, iar in final zambeste foarte ciudat. Atunci cand ea il omoara pe prietenul ei, acest lucru aduce aminte de nivelul "Delta" al proiectului "Monarch", cunoscut si sub denumirea de "programul ucigasului".

Delta este cunoscut ca "programul ucigasului", fiind dezvoltat pentru antrenarea fortelor speciale (Delta Force, Mossad etc.) in operatiuni militare. Subiectii sunt agresivi, nu mai simt frica si sunt foarte eficienti in ducerea la indeplinire a sarcinilor lor. La acest nivel, apar instructiuni de auto-distrugere sau de sinucidere.

Dupa ce isi duce la indeplinire misiunea de ucidere, Lady Gaga, in acest videoclip, isi culege rasplata, aceea de a fi un "sclav Illuminati".

Mai e interesant de remarcat un fapt. Regizorul videoclipului "Paparazzi" este Jonas Akerlund, care facea parte in anii '80 din formatia suedeza de black metal "Bathory", foarte cunoscuta pentru versurile sale sataniste. Sa fie iar totul o simpla coincidenta?

Concluzii: ce este de fapt Lady Gaga?

Lady Gaga este un personaj folosit de organizatia Illuminati in procesul de control al mintii, o papusa care intruchipeaza ceea ce reprezinta oamenii in ochii organizatiilor oculte: fiinte teleghidate, fara minte, manechine, roboti controlati de la distanta, hipnotizati, incapabili de a gandi coerent. Pe de alta parte, simbolismul pe care ea il foloseste este profund si ezoteric. In timp ce tinerii fani ai lui Lady Gaga incearca sa o imite in comportamentul ei, simbolismul actiunilor sale poate intra in subconstientul fanilor sai. Impreuna cu filmele de la Hollywood, cu spectacolele de televiziune, si cu alte staruri ale muzicii, Lady Gaga reprezinta instrumentul perfect prin care organizatiile oculte ce controleaza in prezent lumea incearca sa manipuleze si mintile tinerilor.

P.S. Lady Gaga si ceilalti artisti amintiti aici nu sunt singurele victime ale controlului mintii. Multi altii sunt pregatiti ani in sir ca peste noapte sa-ti otraveasca mintea. Mai ales ca mass-media este mana-n mana cu societatile secrete si organizatiile oculte.

Ce conteaza cu adevarat. E dimineata. Ma trezesc cu ochii nu prea limpezi. Sunt imbracata intr-un fel de rochie alba si lunga. Simt niste furnicaturi la spate. Niste aripi mari, de un alb imaculat ma fac sa [...]
articol precedent
O mireasa moarta. Imi aduc de-aminte. Imi aduc de-aminte de cand imi spunea prietena mea de fantome. Cica era intr-un satuc, intr-o padure, un loc unde fusese omorata o mireasa, chiar in ziua nuntii sale [...]
articol urmator

Comentarii: 2

(Max. 10 de comentarii pe pagina)

Comenteaza si tu

Comentariu articol: Marya - 9 Feb 2010

Comentariu nu am nimic impotriva acestei cantarete desi prefer alte genuri muzicale decat pop.
in legatura cu machiajul ei, acesta este inspirat mai mult decat evident de la pionierii genului glam-rock : David Bowie, Alice Cooper si Dee Snider ( 2 triunghiuri roz pictate pe obraji).
cat despre formatia suedeza Bathory ar fi mai bine sa va abtineti de la comentarii deoarece pe site-ul lor oficial a existat o declaratie a unui membru comform careia tot ceea ce au facut a fost strict show-biz.
in afara de aceasta, nu inteleg de ce va legati atat de mult de formatiile rock...s-au terminat toate probleme lumii ( criza financiara, gaura din stratul de ozon, criminalitatea etc) si revenim la subiecte fumate de mult ca asa-zisii "satanisti" ?
fiti rezonabili!

Comentariu articol: cosmina - 14 Dec 2009

Comentariu Am scris ieri despre mesajele satanice din filmele lui W.Disney. Acum,observ ca ce am scris a fost sters de pe site si nici nu pot sa fac reclamatie.Poate sa imi spuna cineva de ce s-a intamplat chestia asta?

***

Admin: Cosmina, ne-a fost semnalat faptul ca acel articol a fost copiat in mare masura de pe site-ul: yogaesoteric.net - fara precizarea sursei.

Iata linkul catre articol:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5917

Cosmina, pe de alta parte site-ul nostru are un anume profil, se doreste promotorul bunei dispozitii, vrem ca cei care citesc articolele sa se destinda, sa invete ceva nou, sa zambeasca, sa aiba un motiv sa aduca la randul lor un zambet celor apropiati.

Ne rezervam dreptul de a face o selectie a articolelor primite de la vizitatorii nostri, tocmai pentru a pastra preponderent un anume tip de continut, care sa fie in concordanta cu profilul site-ului.

Daca vrei sa ne trimiti mesaje si altfel decat sub forma de comentarii - o poti face in doua feluri:
1) formularul de sugestii / contact - linkul se afla pe orice pagina din site
2) adresa de email: haios.ro@gmail.com - adresa de mail este trecuta in formularul de contact

Multumim happy

Comenteaza si tu

Jurnal inainte de moarte, vol. I

Mistere Ciudatenii : : Miercuri, 5 Nov 2014

Lady Gaga, papusa Illuminati

Mistere Ciudatenii : : Luni, 14 Dec 2009

Fenomene stranii in cealalta camera... Fenomene stranii in cealalta camera...

Mistere Ciudatenii : : Duminica, 28 Nov 2010

Ce conteaza cu adevarat

Mistere Ciudatenii : : Marti, 8 Sep 2009

11

Mistere Ciudatenii : : Vineri, 27 Feb 2009

Trei povesti de groaza, scurte, reale si ciudate

Mistere Ciudatenii : : Vineri, 10 Aug 2012

O mireasa moarta O mireasa moarta

Mistere Ciudatenii : : Duminica, 28 Nov 2010