Povesti parodiate (in an de criza)

Articol din categoria: Claudia Groza

propus de: Claudia Groza pe data: 25 Feb 2010
sursa: Claudia Groza

Iarna apriga si in povesti.

Alba ca Zapada de-abia se mai zareste printre nameti. Norocul ei ca e bruneta. Si avea de gand sa se vopseasca blonda cand a vazut reclama la L'Oreal (pentru ca meriti). Piticii o iubesc. Nu are de ce se plange. Merele sunt in fructiera, e adevarat ca sunt din Turcia, dar nu o deranjeaza.

Printii sunt cam tristi. Ori au fost indepartati de la imparatie ori au ramas someri, nu prea mai au cu ce sa impresioneze.

Cenusareasa e foarte nervoasa. Surorile ei merg in fiecare zi la SPA, iar ea nu mai pridideste cu munca. I s-a stricat bunatate de aspirator. Isi roaga asiduu ingerul pazitor sa-i aduca printul, care sa ii ofere confortul mult dorit. Robotul de bucatarie, de asemenea e pe cale sa cedeze. Cand nu mai spera, printul a aparut. I-a daruit un inel cu diamant, bani pentru a-si pune silicoane si a-si injecta botox in buze. Cenusareasa este fericita, surorile bineinteles invidioase.

Praslea cel Voinic e somer. Merele lui de aur sunt prea scumpe pentru aceasta perioada de criza. Le fotografiaza si le va posta pe internet. Spera ca va avea succes. Isi va etala si muschii bine intretinuti la sala de fitness. S-a lasat de calarie. Nu-si mai permite sa isi intretina armasarul. A inchiriat un Opel Astra, model nou si isi face treaba.

Fata babei si-a facut rate pentru casa. Fata mosului, si-a facut cont pe un site de matrimoniale si a cucerit - prin bunatate si frumusete - inima unui miliardar din Chicago. Drum bun, fata frumoasa!

Cocosul si-a pus cei doi bani la banca lui Tiriac si si-a cumparat o insula.

Fiecare se descurca dupa posibilitati.

Zambiti. Totul are o solutie!

Martisor, dragut si iubaret. Un snur alb mergea agale, cu mers leganat, prin parc. Un snur rosu, cu pofta de viata si de dragoste, l-a zarit, s-a dus spre el, l-a imbratisat asa de mult, incat s-a impletit in jurul snurului alb. [...]
articol precedent
fetita din mine. privind spre norii desenati pe cerul de sticla albastra, incep sa rad si sa plutesc spre copilarie. imi cumpar o vata de zahar cu gust de capsuna si citesc o poveste la umbra [...]
articol urmator

Martisor, dragut si iubaret

Claudia Groza : : Luni, 22 Feb 2010

Verbe

Claudia Groza : : Joi, 20 Aug 2009

Dansuri de vara

Claudia Groza : : Sambata, 26 Iun 2010

De ce citim? De ce citim?

Claudia Groza : : Joi, 27 Mai 2010

Echilibru

Claudia Groza : : Luni, 29 Mar 2010

Scaunul

Claudia Groza : : Sambata, 27 Iun 2009

Lauda de sine

Claudia Groza : : Miercuri, 19 Aug 2009

Cele doua prietene, Lia si Ela

Claudia Groza : : Duminica, 27 Mar 2011

Cele doua prietene, Lia si Ela - final

Claudia Groza : : Miercuri, 30 Mar 2011

Povestea Sanzianei

Claudia Groza : : Marti, 18 Aug 2009

X de Moldova

Claudia Groza : : Marti, 24 Nov 2009

Picatura de ploaie

Claudia Groza : : Vineri, 28 Mai 2010

fetita din mine

Claudia Groza : : Duminica, 23 Mai 2010

Artropode

Claudia Groza : : Duminica, 27 Iun 2010

Nevoia de a fi validati

Claudia Groza : : Duminica, 25 Sep 2011