haios.ro

intrebari tip sondaj, cu variante de raspunsuri

Eutanasierea cainilor vagabonzi.

Oamenii ucid ZILNIC mii de animale si pasari pt. consumul de carne.

Faptul ca nu le ucizi chiar tu, dar consumi carne (cumparata), e acelasi lucru (produci cerere pentru a ucide mai mult).

Cu care din afirmatiile de mai jos esti cel mai mult de acord?

Pe site din data de: 8 Sep 2013

pune acest sondaj pe site-ul tau

97 voturi acordate

Voteaza
sa NU MAI taiem (ucidem) animale (porci, vaci, oi, etc.) - pentru consumul de carne de animal 12 (12.4%) sa NU MAI taiem (ucidem) animale (porci, vaci, oi, etc.) - pentru consumul de carne de animal
sa NU MAI taiem (ucidem) pasari (gaini, rate, etc.) - pentru consumul de carne de pasare 2 (2.1%) sa NU MAI taiem (ucidem) pasari (gaini, rate, etc.) - pentru consumul de carne de pasare
sa NU MAI pescuim (ucidem) pesti - pentru consumul de carne de peste 3 (3.1%) sa NU MAI pescuim (ucidem) pesti - pentru consumul de carne de peste
sa NU eutanasiem (ucidem) cainii vagabonzi care nu sunt revendicati - sunt de acord sa platesc o contributie lunara pentru cazarea in padocuri, sterlizarea, hranirea, ingrijirea acestor caini 30 (30.9%) sa NU eutanasiem (ucidem) cainii vagabonzi care nu sunt revendicati - sunt de acord sa platesc o contributie lunara pentru cazarea in padocuri, sterlizarea, hranirea, ingrijirea acestor caini
sa eutanasiem (ucidem) cainii vagabonzi care nu sunt revendicati - pentru a nu mai avea oameni speriati, fugariti, muscati, ucisi de acesti caini 50 (51.5%) sa eutanasiem (ucidem) cainii vagabonzi care nu sunt revendicati - pentru a nu mai avea oameni speriati, fugariti, muscati, ucisi de acesti caini

Comentarii: 3 (Max. 50 de comentarii pe pagina)

 • mihai - 23 Sep 2013

  Deschide Comentariu Locul cainilor nu este pe strazi, liberi.
  Orice caine trebuie sa aiba un stapan.
  Eu daca imi scot cainele pe strada la plimbare trebuie sa-l tin in lesa.
  Cainii maidanezi, in schimb sunt liberi!
  Ce-ar fi daca fiecare iubitor de caini care are curte ar adopta un caine si l-ar lua acasa...
 • viorica - 16 Sep 2013

  Deschide Comentariu Cainii nu trebuie eutanasiati.
  au dreptul sa stea pe strazi, e dreptul lor, acolo s-au nascut, nu au vrut ei sa fie acolo. cei care vor sa ii ucida sunt niste criminali. cainii au suflet, la fel ca noi, uitati-va in ochii lor.
  cainii trebuie ingrijiti sau macar lasati-i in pace sa se descurce ca si pana acum. ei stau pe langa blocuri, pe care le pazesc, suntem destui cei care le aducem de mancare.
 • George - 9 Sep 2013

  Deschide Comentariu Deci, ca sa recapitulam: ucidem fara nicio problema animalele folositoare, cum sunt: porcii, vacutele, oitele si mieii, pestii din mari si oceane, dar cand vine vorba de caini, ca sa ne asiguram siguranta noastra si a copiiilor, nu!

  Daca ii omoram, nu avem suflet.
  Dar daca omoram mii de alte animale, asta nu e nicio problema, atunci avem suflet.

  E buna carnita, nu?
  Copii trebuie sa manance carnita, ca sa creasca mari.

  Eu zic asa, daca nu se eutanasieaza cainii maidanezi de pe strazi, sa votam sa fim prima tara din lume unde se interzice sacrificarea animalelor sau vanarea animalelor si consumul de carne... Asta spun cei impotriva eutanasierii. Animalele au si ele suflet si trebuie tratate ca atare.
  Iar toate aceste animale sa aiba dreptul, alaturi de caini, sa stea pe strazi, pe campuri si prin paduri, unde sa nu avem voie sa le vanam.

  Doar atunci vom fi corecti din punct de vedere moral si in fata lui Dumnezeu.

  Doar cainii sa aiba voie sa vaneze alte animale, dar si ei ar urma sa fie vanati incet incet de ursi, lupi si alte animale salbatice, care s-ar inmulti foarte mult - iar noi sa circulam doar cu masina, ca sa nu fim vanati.

  Aberatii!

  Eu ii intreb pe cei care se opun eutanasierii cainilor fara stapan, ce alte solutii avem?
  Vom plati din ce in ce mai multe taxe, pentru a intretine acesti caini? Care vor fi tot mai multi? Trebuie si ei sa manance, trebuie cazati, ca sa nu mai stea pe strada! Luam banii astia de la copii, de la educatie, de la sanatate, de la politie, armata, de unde sa-i luam?
  Contribuie fiecare cu o suma lunara? In loc sa cumperi o carte copilului tau, sau o haina, vei trimite banii pentru caini?

  Astept ca cineva sa vina cu o solutie fezabila, pentru rezolvarea probemei, nu cu aberatii si lozinci!