haios.ro

intrebari tip sondaj, cu variante de raspunsuri

Esti de acord ca

toti cateii din Romania sa capete drept de vot,

indiferent daca sunt maidanezi sau au stapan?

Pe site din data de: 1 Mai 2010

pune acest sondaj pe site-ul tau

403 voturi acordate

Voteaza
Da, ce dragut! In plus, ar trebui sa avem Parlament tricameral, ar trebui creata inca o camera in Senat, unde cateii sa-si poata trece propriile legi! Iar numarul lor sa fie de 300. 167 (41.4%) Da, ce dragut! In plus, ar trebui sa avem Parlament tricameral, ar trebui creata inca o camera in Senat, unde cateii sa-si poata trece propriile legi! Iar numarul lor sa fie de 300.
Numai cateii de rasa sau cei care au permis de conducere pentru biciclete si stiu sa parcheze lateral si mai pot dovedi ca nu au facut accidente grave. 23 (5.7%) Numai cateii de rasa sau cei care au permis de conducere pentru biciclete si stiu sa parcheze lateral si mai pot dovedi ca nu au facut accidente grave.
Nu stiu ce sa zic. Daca vor vrea sa se declare autonomi si sa introduca limba lor in regiunile unde sunt majoritari? In Bucuresti vom vorbi maidaneza? 54 (13.4%) Nu stiu ce sa zic. Daca vor vrea sa se declare autonomi si sa introduca limba lor in regiunile unde sunt majoritari? In Bucuresti vom vorbi maidaneza?
Numai daca si pisicutele, canarii, papagalii, pestisorii si vecinul de la etajul 2 primesc aceleasi drepturi. Si daca semneaza ca in orase renunta la masini, camioane si motociclete si trec la biciclete - nepoluante si sanatoase. 73 (18.1%) Numai daca si pisicutele, canarii, papagalii, pestisorii si vecinul de la etajul 2 primesc aceleasi drepturi. Si daca semneaza ca in orase renunta la masini, camioane si motociclete si trec la biciclete - nepoluante si sanatoase.
Nu! Am avut ceva dispute cu ei si am fost muscat(a) de 15 ori pana acum si de 37.5 ori m-au alergat. Sunt impotriva cainilor! Sper ca administratorii acestui site sa fie seriosi si sa afiseze raspunsul meu! 86 (21.3%) Nu! Am avut ceva dispute cu ei si am fost muscat(a) de 15 ori pana acum si de 37.5 ori m-au alergat. Sunt impotriva cainilor! Sper ca administratorii acestui site sa fie seriosi si sa afiseze raspunsul meu!

Comentarii: 6 (Max. 50 de comentarii pe pagina)

 • ilinca - 22 Apr 2011

  Deschide Comentariu suneti nebuni?
  chiar daca iubesc animalele cum puteti sa credeti ca ele pot vota?
 • bianca - 31 Mai 2010

  Deschide Comentariu va rog din suflet,NU EUTANASIATI CAINII! sunt si ei niste fiinte care vor sa traiasca,voua v-ar placea daca cineva v-ar eutanasia doar pentru ca sunteti caini si n-aveti aparare?Dumnezeu a dat animalul pentru a fi ingrijit si iubit de om,astfel el vede cat de bun e omul prin afectiunea si iubirea oferita cainelui,nu-i ucideti,va rog!ii urasc pe cei ce au dat legea asta,de ce trebuie sa fie atat de sadici??caini musca doar pentru a se apara,dar oamenii ucid cu sange rece pentru bani si atunci cand sunt nervosi!rusine sa va fie,Dumnezeu va vede!
 • gabriela - 28 Mai 2010

  Deschide Comentariu chinezii i-ar face gratar in restaurante pe respectivii catei laughinglaughing nimic nu se pierde, totul se transforma laughing
 • gabriela - 28 Mai 2010

  Deschide Comentariu ma voi nu vedeti ca sondajul asta e asa de aiureala??? auzi parlament pt caini...avem deja niste caini in parlament nu ne mai trebuie altii laughinglaughinglaughing
 • marina - 23 Mai 2010

  Deschide Comentariu puii mei,cum sa voteze cainii?si ma si muscat un caine
 • Dorin - 21 Mai 2010

  Deschide Comentariu Consider ca maidanezii sunt o dovada de saracie, de africanism... Daca si occidentalii au maidanezi, desi nu am auzit, da, sa-i pastram si sa-i pupam in bot... În cel mai bun caz sterilizare, daca nu eutanasiere (ca sa nu se supere asociatiile chinologice) !...