haios.ro

Despre haios.ro. Ce este? Ce își propune haios.ro?

Ce este haios.ro?

haios.ro este o inițiativă pornită din joacă, din dorința de a aduce zâmbetul celor ce lucrează în fața calculatoarelor. haios.ro crede că a zâmbi, a râde, a te juca, ... te ajută să ai încredere în forțele proprii, să întinzi o mână de ajutor, să-ți faci prieteni, să fii mai bun.

Ce vrea haios.ro?

haios.ro își propune să te binedispună. Să aducă într-o formă haioasă informații interesante. Prin joc și zâmbet (și autoironic) ne dezvoltăm nu doar creativitatea, ci și spiritul de toleranță, respectul pentru noi înșine și pentru cei din jur, ne putem detașa de stresul cotidian și putem să schimbăm mai ușor mediul în care trăim - într-unul mai bun.

Ce poți face tu?

Dacă haios.ro reușește să-ți transmită măcar puțină energie pozitivă, dă această energie mai departe, celor din jur. Radiază la rândul tău zâmbet și bună dispoziție. Fă-i pe cei din jur să se simtă speciali, să se simtă bine, ... schimbă atmosfera din jurul tău într-una mai bună. Fă-te remarcat prin zâmbet. Fii creativ(ă). Vei vedea că în timp te vei simți mai bine. Că lumea te place. Poți rezolva o problemă mai repede și în mai multe feluri dacă o privești dintr-o perspectivă haioasă, optimistă, detașată, chiar dacă pare mai greu la început.

Mulțumiri

Mulțumim prietenilor haios.ro, care de-a lungul timpului au ajutat site-ul trimițând chestii haioase în mod constat prin email, email haios.ro, pe care să le arătăm și celorlalți...

Mulțumim tuturor vizitatorilor noștri care propun conținut valoros pe site și în acest fel împărtășesc și altora chestii haioase. Site-ul nostru va continua să crească și să se dezvolte datorită vouă și părerilor voastre pe care ni le transmiteți în mod constant. Încercăm să ținem cont 100% de părerile voastre :-)

Echipa haios.ro

email / contact: email haios.ro